2777
2789
عنوان

تخم شربتی واقعا توی لاغری موثره؟

64852 بازدید | 74 پست

شنیدم برای لاغری خوبه

من باشگاهم میرم اینجا خوندم یکی گفته بود تو بطری اب باشگات تخم شربتی بریز خوشم اومد از نکتش😁😏

به نظرتون موثره؟

نیستیم نذار😒😒😒

اونو نمیدونم اما لاک گیاهی  خیلی تاثیر داره واسه چربی سوزی....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

عععع جدی؟؟؟

منم بخورم تابستونم هست خیلی خوبه واسه گرما😄😄😊😊

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اب رو تو بافتش حفظ می کنه و مستقیم نمی ره تو.کلیه و تو.مجاریه ادرار که دفع بشه... دیرتر تشنت می شه ولی لاغرت نمی کنه 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

به من گفتن خوردم اشتهاموگرفت همون یک ذره ای که میخوردم نخوردم درنهایت کارم به سرم کشید خیلی بیحال میشدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مادر شوهرم من با تخم شنبلیله 8 کیلو لاغر کرد هر شب قبل خاب انوازه یه کف دست با اب میخورد صبحم ساعت شیش پا میشد فعالیت خودشو داشت ولی تخم شنبلیله و تخم کرفسو قاتی کرد خورد لاغر شداا

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خاصیت که خییییلی داره منبع کلسیمه

اره مرسی گلم که تاپیکو زدی خیلی دوست دارم لاغر بشم😍😍😍

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

تخم شربتي باعث ميشه تا مدت طولاني سير بموني و گرسنت نشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.