2777
2789
سلام بچه ها...من برای سال بعد میخوام اموزش زبان شرکت کنم خودم مترجمی خوندم... جزوات پوران پژوهش یا پارسه یا سنجش تکمیلی رو نیاز دارم....کتابهای عمومی و تخصصی رو هم همینطور...اگه دست دوم باشه بهتره چون من با کتاب نو مشکل دارم و حس میکنم کتاب کهنه و خط کشیده شده ای که کنارش نوت نوشته شده خیلی برای یادگیری بهتره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان منم رشته ام مترجمی بوده و پارسال آموزش زبان شرکت کردم اتفاقا جزواتم هم پارسه و پوران پژوهشه میخواستم دوباره شرکت کنم اما با تولد نی نی منصرف شدم حالاهم موندم سر دو راهی ؟ میتونیم از تجربیات هم استفاده کنیم حتی اگه به دلیل تصمیم به دوباره درس خوندن جزوه هامو لازم داشته باشم
دعای نیمه شبی دفع صد بلا بکند...
سلام سمانه جان..
خوشحالم که یکی بالاخره پیدا شد....
چقدر خوب که رسال ازمون دادی...و میتونی بمن کمک کنی
راستی چرا تو یه تاپیک دیگه گفته بودی با بدبختی این رشته رو تموم کردی؟!!!!
شما که پارسال شرکت کردی سطح زبان عمومیش چطور بود؟؟ شنیدم خیالی سختتر از سوالهای تخصصیه؟!!
موسسات به شما چه کتابهایی رو پیشنهاد کردن برای زبان عمومی؟
کلا نظرت چی بود راجب ازمون؟ خیلی سختت بود؟ میشه به قبولی دولتی امیدوار بود؟
سلام من هم دانشجوی ترم اخر مترجمی زبان هستم
من امسال کنکور ارشد می دم رشته اموزش الان هم گرامر و تخصصی رو با بهترین اساتید شهرمون خوندم
اره الهام جون گرامر دانشگاه دولتی خیلی سخته
پروا جون منونم...ایشالا که قبول بشی امسال...اماده هستی؟ همه کتابها رو تونستی تموم بکنی؟؟
در مورد دروس تخصصی استادهاتون چه کتابهایی رو بیشتر گفتن روشون تکیه کنید؟
زبان عمومی چه منبعی میشناسی که بهم معرفی کنی؟ 1100 رو خوندم داره تموم میشه پیشنهادت دیگه رو چیه؟
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید
توی این سایت ما از تمام دانشگاه های کشور و خارج از کشور هر کی پایان نامه.مقاله.پرسش نامه.جزوه دانشگاهی.طرح توجیهی و گزارش کارآموزی و... داره رو با قیمت خیلی ارزون قراردادن شما هم می تونید در هر رشته ای که هستید از این منابع استفاده کنیدو اگر مایل باشید شما هم مقالات و پایان نامه ها و... رو با قیمت دلخواه بذارید ما برای شما تبلیغ می کنیم و از این طریق کسب در امد کنید., و یا می توانید به عنوان بازاریاب مطالب و لینک های ما رو در داخل وبلاگ های خود قرار داده و درامد قابل توجهی داشته باشید برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید

برای دانلود

http://dl.xco.ir

برای ثبت نام

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
سلام
با اجازه صاحب تاپیک
ببینم چندتا لایک داره این تاپیک و چقدر مفیده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=395962&PageNumber=1
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.