بچه ها دیروز داشتم از خیابون ردمیشدم بادختر خالم ..یهو یه 206عوضی باسرعت مرگ اومد روم قشنگ بعد من عین اسکولا جیغ زدم زانوم قشنگ خم شد عین کج وکوله ها شده بودم دست دختر خالمو گرفته بودم..بعد یهو پسره تو206قش قش بهم خندید دستشو کج کردو باسرعت رفت ..کثافت میخواست اذیتم کنه کلی به ریشم خندید..بعدش اومدم توپیاده رو پسره مغازه روبرویی داشت هر هر بهم میخندید عطر فروشی کناری داشت بهم میخندید گفت وای دیدی چطور شد نزدیک بوداااا منم سرمو انداختم پایین رد شدم...احساس کردم باخودشون گفتن چه دختتر مونگولی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واای.منم دو هفته پیشا داشتم از خیابون رد میشدم برم مطب دکترم.تقریبانم ماشینا یواش میومدن چون چهارراه بود.یهو یه ماشین با سررررعت اومد رد شد نزدیک بود بم بزنه اینقد ترسیدم با این سنگینیو بچه تو شکمم.قلبم وایساد.یهوذتوذخیابون به سمتش داد زدم ایشالا بری زیر گل.بچمم ترسید انگار
برای منم اینجوری پیش اومد پسره بالاتر پیاده شده بود که بهم بخندن منو مسخره کنن منم اومدم نزدیکش که شدم محکم هلش دادم اونم اصلا آماده نبود افتاد زمین دوستاشم هر هر میخندیدن دو تا فحشم بهش دادم رفتم دیگه ام اون دورو بر ندیدمش
خیلی خیلی بیجا کرده اون آشغال . شمارشو میگرفتی ازش شیکایت میکردی تا ب غلط کردن میافتاد. ایجاد رعبو وحشت و ترس برای دیگران جرم محسوب میشه (ن فقط تو ایرا ن تو تمام دنیا) .