2777
2789
عنوان

رنگ موی ابی😓🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 14152 بازدید | 50 پست
من ۵ ساله موهام تو تم بنفش قرمز صورتیه و الان این رنگی هست و شامپو رنگ میزارم اما ۴ سال پیش خواستم ا ...

موهای من اصلا تم قرمز نداره خوشگلم*-*

دقیقا مثل بالای موهات..حالت صورتی بنفشه...خودم تو خونه انجام میدم دکلره رو فقط ارایشگاه کرد❤

این بعد چن هفته دیگه میره ولی چون پایه موهام سفید نیس ابی بد میشه؟ اگه اره ی رنگ خوب بگید فانتزی باشه خسته شدم😢🤕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۵ ساله موهام تو تم بنفش قرمز صورتیه و الان این رنگی هست و شامپو رنگ میزارم اما ۴ سال پیش خواستم ا ...

این الان موهای خودته؟؟؟؟

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
موهای من اصلا تم قرمز نداره خوشگلم*-* دقیقا مثل بالای موهات..حالت صورتی بنفشه...خودم تو خونه انجام ...

من هر سه هفته یه بار رنگ میکنم تو خونه....به نظرم حالا یا شامپو رنگ یا همین ژله ای هارو بگیر بزن اگرم خوشت نیاد بعد ۳ هفته اثرش کم میشه و میتونی یه رنگ دیگه بزاری...اگر خیلی روشن نیست آبی روشن نمیشه ولی آبی روشن خیلی رویایی هست    اصلا من الان که فکر میکنم منم آبی روشن میخوام ای خداااااا

من هر سه هفته یه بار رنگ میکنم تو خونه....به نظرم حالا یا شامپو رنگ یا همین ژله ای هارو بگیر بزن اگر ...

منم ابی روشن میخواام😢

ولی دیگه دکلره نمیکنم:/ اره ابی میزنم😍

رنگ ژله ایی بس..خیلی رنگ و کیفیتش خوبه*-*

همینایی که گرده قلمبه است پمپیه؟من قرمزش رو گرفتم اندازه توهیکا فانتزی نیست پشتش هم خوندم نوشته بود رنگاش با اینکه فانتزیه ولی به رنگ نچرال نزدیک تره 

همینایی که گرده قلمبه است پمپیه؟من قرمزش رو گرفتم اندازه توهیکا فانتزی نیست پشتش هم خوندم نوشته بود ...

اره پمپیه...ولی مورو نرم میکنه..‌سرخابیشم خیلی خوشرنگه