2777
2789
عنوان

گلاب

49723 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من هفته ۳۷بارداریم،دیشب قبل خواب ی کم شربت خاکشیر گلاب خوردم ،وایی نصف شب انگار دلم درد گرفت انگار راستی راستی داشت حالم بد میشد،ب نڟرتون روی روند زایمان تاثیر داره؟دیگه خسته شدم دلم میخواد نی نیم بیاد

عزیزم عوض این کارا پیاده روی کن

پله بالا پایین کن

من انقد راه رفتم که وقتی رفتم بیمارستان دهانه رحمم هفت سانت باز بود

زودی بستریم کردن گفتن الان بچه اش میفته تو سالن

حتی خونریزی هم کردم

سر دخترم به رحم ضربه میزد میخواست بیاد

من بازم نرفتم بخوابم

رفتم کل بیمارستان رو یه دور زدم

زایمان خیلی راحتی داشتم

بودن کسایی که دو روز بستری بودن

من ساعت یک شب بستری شدم

دخترم سه به دنیا اومد

امیدوارم بسلامتی فارغ بشی😍😍😍😍

❤خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عوض این کارا پیاده روی کن پله بالا پایین کن من انقد راه رفتم که وقتی رفتم بیمارستان دهانه رح ...

منم پیاده روی میرم روزی یک ساعت،با ورزش های بارداری ب نظرت تاثیر داره؟

منم پیاده روی میرم روزی یک ساعت،با ورزش های بارداری ب نظرت تاثیر داره؟

البته دوستمون راست میگه

حواسم نبود اصلا

من خودم ۴۰ هفته زایمان کردم

ولی خب از هفته ۳۶ شروع کردم پیاده روزی

چند روز آخر پله بالا پایین کردم

پیاده روی که خیلی تاثیر داره

حداقل باعث شد زایمان راحتی داشته باشم

به خودت فشار نیاریا

یه نیم ساعت پیاده روی بعد استراحت

دوباره به همین شکل

الان شما دو نفری

باید حواست باشه😍😍😍

❤خدایا شکرت

این اخراش افتاده تو اوج گرما خیلی خسته سدم دیگه

من سزارینم سر دخترم که بچه ی دوممه دکتر میگفت باید یه هفته مونده به تاریخ زایمانت سزارین بشی من داشتم باهاش بحث میکردم میگفتم نه یه هفته زوده لا اقل سه روز دکترم کفری شده بود از دستم آخرشم همون یه هفته مونده سزارین شدم هنوزم بابت اون یه هفته ناراحتم با اینکه تو بارداریم خیلی اذیت شدم 

من دخترم 23روز ازتاریخی که سونوگرافی زده بود زودتر دنیا اومدشل وول بود بلد نبود شیر بخوره بزور چشماشو بازمیکرد گریه ش صدا نداشت زردی بادرجه زیادگرفت تندتندمریض میشدکم وزن بودولی پسرم همون 40هفته دنیا اومدهیچ کدوم ازاینا رو نداشت واسه منم تابستون بود داشتم میمردم میگفتم چرا بچه دنیا نمیاد انقدمیمونه توشکمم کپک میزنه ولی دنیا اومد دیدم چقدفرق داره بادخترم 

شمام حق داری اخرای بارداری به تابستون میوفته خیلی سخت میشه اینهمه تحمل کردی یکی دوهفته ام روش ایشالا به سلامتی زایمان کنی

بعضی وقتاهم به یجایی اززندگی میرسی که دیگه نه محبت میخای نه توجه همین که کسی باهات کاری نداشته باشه کافیه...
عزیزم عوض این کارا پیاده روی کن پله بالا پایین کن من انقد راه رفتم که وقتی رفتم بیمارستان دهانه رح ...

خانمی شما اواخر بارداریت لگن دردم داشتی?من رون پام که به استخون لگن وصل میشه سه روزه بیچارم کرده ۳۸ هفتمه

خانمی شما اواخر بارداریت لگن دردم داشتی?من رون پام که به استخون لگن وصل میشه سه روزه بیچارم کرده ۳۸ ...

بله عزیزم

لگن آماده میشه برای زایمان

بسلامتی فارغ بشی

وای چه روزای خوبی بود

درد داشت اما شیرین بود

دخترم رو که دیدم اصلا همه چی یادم رفت

❤خدایا شکرت

بله عزیزم لگن آماده میشه برای زایمان بسلامتی فارغ بشی وای چه روزای خوبی بود درد داشت اما شیرین ب ...

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه ولی واقعا دردش زیاده دیشب فک کنم از زوره درد بیهوش شدم انگار استخونه رونم شکسته باشه اونجور الان درست نمیتونم راه برم کشالم زانوم رونم داغون 

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه ولی واقعا دردش زیاده دیشب فک کنم از زوره درد بیهوش شدم انگار استخونه رونم ...

ممنون.انشاا... خدا نی نی شما رو هم حفظ کنه

اکشال نداره دوست خوبم

نی نی بیاد بغلت اصلا دنیات عوض میشم

❤خدایا شکرت

البته دوستمون راست میگه حواسم نبود اصلا من خودم ۴۰ هفته زایمان کردم ولی خب از هفته ۳۶ شروع کردم پ ...

وایی من حوصله پیاده روی اصلا ندارم ،چون هوا گرمه همش خوابم میگیره