2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای زاهد ایرج تاپیک ها رو ریخته به هم چرا رسیدگی نمیکنید؟ من پستاش رو پاک میکنم بازم پست میذاره توی تاپیکم اگر نخوام پست بذ اره کی رو باید ببینم؟چرا نی نی سایت گزینه ی بلاک نداره؟ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1094611&postID=42827938
******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
اقای زاهد این مردک مزاحم واقعا انگار از نظر روانی مشکل دارن خودشون عمدا تو تاپیکهایی ک نباید بیان نیلن و اونقدر حنگ اعصاب میکنن ب خانما ک کاربرا مجبوز میشن بهشون توهین کنن اینم از پستای بقیه عکس میزاره و اینجا میزاره اگه لازمه بگید تا منم عکسایی ک از پستای ایشون گرفتم رو نشونتون بدم من چندماهه اینجا عضوم همه میشناسنم و سابقه خرابی ندارم عسل طلا هم همینطور دیگه ببینید این بیمار چه اشوبی ب پا کرده ک صدای همه رو دراورده
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
اقای زاهد کاربر مرد میتونه بیاد درست اما تو تاپیک دورهمی ک من داشتم درمورد ببخشید خیلی عذر میخام درمورد قاعدگیم صحبت میگنم چرا این اقا باید بیاد وسط و برای من نظر بده نسخه تجویز کنه؟ ایا موضوع قاعدگی خانمها ب اقایون سایت هم مربوطه ک نظر بدن؟ اگه اره ک لطفا اعلام کنین ما تکلیف خودمونو بدونیم اگه اینا از نظر شما اشکالی نداره پس لطفا گاربری منو حذف کنید چون نمیتونم بع این وضع کنار بیام
من کاری ندارم اسم بردی یا نه مشخصات که دادی کاملا هم واضح بعدم خودتم میدونی که تهمت زدی الان داری میگی اسم نبردم .پس قبول داری.اشکال نداره من برای ایشون فرستادم تصمیم با خودشه
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
بچه ها میدونستید به تعداد مرورگرایی که رو سیستم دارید میتونید کاربری متفاوت باز کنید و هم زمان با چند تا کاربری انلاین باشید؟؟؟به عکسای این اقا دقت کنید هم زمان با دوتا مرورگر انلاین بوده داخل نی نی سایت
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.
ههههههه اره لوا تازه یه جوری عکس گرفته ک فقط پستای ما بیفته چرندیات خودشو نگرفته فک کرده بقیه هالو ان ک حرفاشو باور کنن
ایرجآنلاین پست ها : 792عضویت:1393/12/29 1394/1/7 شما اگه تاپیک و پست را هم حذف کنید مدیریت میتونه بازم بهشون دسترسی داشته باشه. به به عجب کاربر قدیمی و کارکشته ایم هستی
تاپیک برای مادران و پدران فرهیخته ای که تربیت و سلامت روانی کودکانشون از هرچیزی براشون مهم تره. http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1034897&PageNumber=1. تاپیکی متعلق به هم جنسهای خودم تا بهتر بشناسیم خودمون رو،،،متنها و مقالاتی زیبا ،،،شاید قدمی باشد بس کوچک برای حمایت از زنان سرزمینم که بی مهریهای زیادی در حقشون شده و میشه ،،، ورود برای عموم آزاد است از هر جنس و قومیت و ملیت و مذهبی http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1053927&PageNumber=1
من باتو هیچ حرفی ندارم خدا خودش میدونه چه مارمولکی هستی پس انقدر خودتو ب در و دیوار نکوبون که خودتو اثبات کنی بالاخره معلوم میشه کی باید شوت شه بیرون
2810