2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میخواستم بدونم تشکیل گروه وایبری در نی نی سایت برخلاف قوانین نی نی سایت تلقی میشود؟ من به دلیل سهل الوصول تر بودن وایبر اقدام به تشکیل گروه وایبری در تایپیک ابدو کردم متاسفانه بعضی خیلی توهین امیز برخورد کردن البته مختارن که عدم تمایل خود رو اعلام کنن ولی توهین کردن و مغرضانه نشون دادن کارم بحث دیگه ایه حتی گفتن که من دو تا کاربری دارم این همه گروه وایبری داره تو سایت تشکیل میشه انقدر دوتا از کاربران با من بد برخورد کردند که دیگه رغبتی به رفتن وخوندن تایپیک ندارم ولی نمیخوام مورد تردید هم قرار بگیرم مرسی تایپیک مورد نظر تایپیک عمل جراحی ابدو مینو پلاستی است
اقای زاهد بخدا دیگه خسته شدم هر جا ردی ازتون دیدم اومدم گفتم اینجا پست گذاشتم در بخش تماس با ما پیام فرستادم ایمیل فرستادم کاش آدرس خونتونو بلد بودم میومدم در خونتون بست مینشستم مشکل بزرگ من اینه که نمیتونم وارد کلوب ها بشم میگه رمز یا کاربری اشتباهه بازم ممنون
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
نام کاربرى منم عوض کنیدددددد دوبار ایمیل فرستادم ولى میگید ایمیل شما ثبت نشده
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد یه شب از همه چی به خدا گِله کرد یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...
نی نی یار جون میشه نام کاربریمو به♥♥قَـلـبِ یَـخـی♥♥تغییر بدین ممنون
یه غرور یخی یه ستاره ی سرد یه شب از همه چی به خدا گِله کرد یه دفعه به خودش همه چی رو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد...
سلام. ببخشید من واقعا میخواستم بدونم که اعضای سایت چه حقی دارن که با تفکرات و توهمات خودشون یه نفرو زیر دست و پاشون له کنن چون فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر!!! میکنن مرد هست و قصد داره براشون مزاحمت ایجاد کنه؟! اونم کسیکه خالصانه و صادقانه از خودش و شرایطش گفته و از شدت ذوق و شوقش برای یه موضوع خاص، فقط یه کم عجولانه رفتار کرده!!! من واقعا متحیرم این چه برخورد نامهربانانه ای بوده که توی تاپیک ابدو و حلقه معده با من شده!!! بابا واللااااااااااااا به خدا من خانومم و تمام دلیل و قصد و هدفم رو هم در کمال صداقت توی هر دو تاپیک نوشتم. ولی طوری برخورد شده که انگار جاسوس موساد و CIA اومده بینشون!!!! اینا که با دو تا عکس اط محل جراحی شده، به هم اعتماد میکنن، چطور به خودشون اجازه میدن با کسیکه در بدو ورودش و بعد از اعترافات صادقانه ش، درخواست عضویت در گروههای وایری رو داشته، اینطور تحقیرآمیز رفتار کنن؟! این گروههای وایبری کاملا زنونه بدون کمترین ورود به حریم خصوصی افراد، واقعا چه ایرادی داره که بخاطرش با آدم برخوردی میکنن که با گبر و دشمنشون نمیکنن؟! و شخصیت آدم رو به خاک و خون میکشن!!! واقعا اگر ایرادی داره، خب توی قوانین سایت مطرحش کنید که آدم همون قبل عضویت تکلیف و چارچوب خودشو بدونه!!!!
با عرض معذرت از همه بزرگواران، من چون خانم هستم، فقــــــــــــــــــــــــــــط درخواست دوستی خانم ها رو تایید میکنم
نی نی یار عزیز میخواستم اسم کاربریمو عوض کنم لطفا حتما با این همه پست کی نوبت رسیدگی به درخواست من میشه
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
سلام نی نی یار عزیز خسته نباشید یه تا پیک داشتم با عنوان (فروش مانتو مخصوص خانمهای شیک پوش)تعداد ارسال 1012تاریخ ایجاد 3/11/92 اگه میشه برش گردونید من حذفش کرده بودم از لطفتون ممنون توصفحه 644 و 646 هم درخواست کردم
2810