2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااااام نی نی یار جون بلاخره بعد از 1 سال تونستم پیام خصوصی ارسال کنم ازتون ممنون ولی امروز دوباره بعد از ظهریه نمیشد پیام خصوصی ارسال کرد چیکار کنمممممممممم میشه دوباره درستش کنید
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
سلام اقای زاهد وقتتون به خیر من حدود 1 ساله که نمیتونم پیغام خصوصی به کسی بدم و فقط میتونم جواب بدم و تا حالا 100بار مشکلم را مطرح کردم تا اینکه بالاخره یکی دو روزی بود که میتونستم پیغام بدم ولی از امشب دوباره نمیتونم لطفا این مشکل منو حل کنید واقعا سپاسگزارم من حتی تو نی نی سایت هم نتونستم براتون ایمیل بزنم و حتی نتونستم پیغام خصوصی بزارم پس چیکار کنممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
سلام ببخشید این تاپیک من اصلا تو لیست تاپیکهای ایجاد شده و مورد علاقه ی من نیومده! تمام موارد رو هم زدم نیست! http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1073580&PageNumber=1
فروش انواع محصولات روشناییِ ویترای.. کار دست ... محصولات با کیفیت و صادراتی بسیار ارزشمند و هنری...دنیایی از نور و رنگ و زیبایی....لوستر آباژور..جاشمعی...دیوارکوب...گردسوز...لاله ..هرچی که بخواید : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1064475&PageNumber=1 .....
سلام دوست من فکر کنم یک هفته ای هست که عضو شده اما هر بار که می خواد وارد شه میگه کاربری شما هنوز تایید نشده. با اون لینکی که اول گذاشتین هم رفت اما باز همین پیغام اومد. می شه پیگیری کنین لطفا. کاربریش kimia32 هست
سیگار بکش ...مست کن.... بغض کن... گریه کن......دق کن......اما...... با ادم های بی ارزش درد دل نکن
کمکککککککککککککککککک سلام من نمیتونم وارد کلوب ها بشم
ما فکر می کنیم بدترین درد , ازدست دادن کسیه که دوستش داریم!!!!! اما حقیقت اینه که:از دست دادن خودمون , واز یاد بردن اینکه کی هستیم!وچقدر ارزش داریم......گاهی وقتها خیلی دردناکتره!!!!!!
2810