2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243891 بازدید | 12531 پست
اقای زاهد من به خاطر نجات از دست این کاربر بی شرافت اعطای سایت رو به لقاش بخشیدم فقط یه گله ای از شما دارم چرا جواب ایمیل منو برای درخواست هویت و ایمیل این خانوم برای پیگیری قانونی ندادی چند بار همین خانوم به مذهب و دین من توهین کرد من چیزی نگفتم بهم گفت ضد نظام و ارزش اسلامی و ضد. حکومت اسلامی من میخوام ببینم یعنی این مملکت قانون نداره من نباید بتونم از خودم دفاع کنم نه در مقابل شما بلکه در مقابل قانون خواهش میکنم بهم بگو چه مدارکی باید تهیه کنم برای گرفتن هویت کاربری این کاربر بی وجدان و بیشعور که امیدوارم خدا جوابشو همچین بده که خودش حض کنه
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
قابل توجه کاربرای قالیشویی وسحر وامثالهم ... از دخالت در کار دیگران دست بردارید ، خودتون را اصلاح کنید و در کار دیگران دخالت نکنید هر چه بیشتر مردم و دیگر چیزها را رها کنید ، موانع و مشکلات کم تری در سفر زندگی ، پیش رو خواهی داشت همیشه نمی توانید مهار آنچه در بیرون می گذرد در دست بگیرید ، اما همیشه می توانید مهار آنچه را در درونتون می گذرد در اختیار داشته باشید اینارو گفتم که بدانید شما چندبار به اقای زاهد و نی نی یار اعتراض خودتان را گفته اید دیگر بس است بذارید خودشان تصمیم بگیرند
الحمدلله رب العالمین ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک از چیزهایی که در قرآن و روایات مورد نکوهش قرار گرفته، تجسّس و کنجکاوی در زندگی دیگران است. خداوند در قرآن کریم مؤمنان را از این صفت بسیار زشت برحذر داشته و می­فرماید: «ولا تَجَسَّسُوا» و هرگز (در کار دیگران) تجسّس نکنید! کسی که به‌دنبال عیوب دیگران است و با کنجکاوی بی­جا و بی­مورد در صدد دست یافتن به عیوب و لغزش دیگران است باید به این نکته توجّه داشته باشد که خداوند نیز عیوب او را دنبال می­کند و او را سرانجام رسوا خواهد کرد. امام صادق(ع) روایتی را از پیامبر اکرم(ص) نقل کرده که می­فرمایند: «َلا تَطْلُبُوا عَثَرَاتِ الْمُؤْمِنِینَ فَإِنَّ مَنْ تَتَبَّعَ عَثَرَاتِ أَخِیهِ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَثَرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَثَرَاتِهِ یفْضَحْهُ وَ لَوْ فِی جَوْفِ بَیتِه»‏ به‌دنبال لغزشها و عیوب مؤمنین نباشید؛ به‌درستی که کسی‌که در جستجو و تعقیب لغزش­های برادر مؤمنش باشد، خداوند لغزش­ها و عیوب او را دنبال می‌کند و کسی که خدا به‌دنبال عیوب و لغزشش باشد، او را رسوا می­سازد، اگر چه در داخل خانه­اش باشد.
الحمدلله رب العالمین ...
بعد هم مثلن میخوان برن عکسا رو کپی کنن نشون کی بدن؟؟؟؟ تو اینترنت پر از عکس و جوک هست. عکسای شما رو هم حتی اگه سیو کرده که دیگه اخر سبک مغزیه. میخواد باهاشون چیکار کنه؟ بنظرم زیادی جدی نگیرینشون. کلن طرز فکر خنده داری دارن

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

sahar11آنلاین پست ها : 1627عضویت:1392/10/1 1393/11/24 - 10:24 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] نیلو خوش به حالت که قشنگ میتونی تشخیص بدی که اونطرف مرد نشسته یا زن مگه اینترنت حریم خصوصی داره هیچ کسی هم نمیتونه از همچین عکسهایی خوشش بیاد مگر اینکه با اینها همفکر باشه و قبح وزشتی کار براش ریخته باشه عزیزم هر هدفی داری اینجوری مطمئن باش نتیجه عکس میده،من نمیدونم تز فکریت چیه ولی اینجوری همه بیشتر منزجر میشن،خوب آخه اون مردی که خودش میشینه اون موقعه ی شب اونم تو یه سایت زنونه این عکسها رو میبینه به نظرت سالمه؟والا باید به مردیش شک کرد که اینقدر خاله زنکه!!!!
اون چند تا سایت دیگه که مال خانمهاست این قدر راحت با هر عنوانی که بخوان تاپیک نمیزنن و من جاهای دیگه اگه موردی دیدم تذکر دادم رسیدگی کردن ولی این سایت بی ودر وپیکر با مدیریت ضعیف ای ول میبینم که کلا پلیس فتا رو کاکل تو می چرخه زنده باشی مسئولین توجه کنید قدر این نیروهای دلسوز واز جان گذشته رو بدونید زندگیشو تعطیل کرده داره فسادو ریشه کن می کنه خیلی وقتا دیدم حتی نهار هم نذاشته بودو داشت کاربرا رو ارشاد می کردماداریم به کجا میریم موژان ودوستان هدایت بشید دیگه چقدرباید این انقلابیه متعهد برای شما وقت بذاره
اینکه پستای بچه ها رو اینجا کپی میکنید ودرتمام تاپیکها از خودتان امربه معروف ونهی از منکر میگذارید بیشتر نفرت کاربراو رسواشدن خودتان را به دنبال دارد اینجا تو این سایت اکثر کاربرا با پستهای شما مخالفن اینو بدونید ومطمئن باشید این راهش نیست شما میتونید پیغام خصوصی به کاربر بدید اگه خیلی ناراحتید
الحمدلله رب العالمین ...
دماوند ایشون حتی حق تذکر خصوصی رو هم ندارن من نوعی وقتی می تونم به دیگران اعتراض کنم که ببینم کسی وارد حریم شخصیه من شده وگرنه زندگیه دیگران ارزشها وبایدها ونبایدهاشون به من چه ربطی داره من اگه بدم بیاد خیلی راحت می تونم اون محیطو ترک کنم اینکه یه نفر مدام کشیک عده ای رو بکشه که باهاشون مخالفه فقط نشونه مشکلات روانیه ایشون وکاملا ثابت می کنه از لحاظ روانی فرد سالمی نیست
سلام میشه منو راهنمایی کنید که چطور واسه کسی درخواست دوستی بفرستم یا اگر کسی واسمدرخواست دوستی فرستاد چطور ادش کنم؟ واینکه چطور کسی روبه کلوپ دعوت کنم؟ وسوال آخر من اسم یه کلوپ رو می دونم و میخوام برم توی کلوپ ولی نمی دونم بین ایین همه کلوپ چطور پیداش کنم میشه راهنماییم کنید که چطو پیداش کنم و داخل شم؟ ممنون
خودش چغولی میکنه خودشم ادرس میده ک بیاید بخونید من چه بهتون فحش دادم
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
بچه ها اون میخواد با شما وقتشو بگذرونه و از اینکه شما اینقدر پیگیرشید و براتون مهم شده و دائم حرص میخورید لذت میبره به نظر من اشتباه از شماست وقتی اصلا ندید بگیریدش این خودش هم بدترین حرفاس بهش هم اینکه به هدفش که نرسه خسته میشه اون هدفش همین وقت گذاشتن با شماها و تحریک شماهاست حالا باز خود دانید به قول این ضرب المثل بحث با ناقصان خیالان شیوه استاد نیست... استادان عزیز به نصحیت من گوش کنید همیشه مقابله به مثل راه حل نیست بلکه گاهی هدف طرف مقابل هست که بهش کمک میکنید بهش برسه
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!
بارها گفتم اینجا جای بحث نیست شکابتی دارید با ذکر دلیل بنویسید رسیدگی میشه
اینجا یک سایت کاربر محور هست قرار نیست هرتاپیکی به مزاج یک نفر خوش نیومد حذف بشه تاپیکهای سیاسی یا توهین سریعا حذف میشن دلیلی برای ادامه بحث نیست وقتی دوطرف نمیتونن عقیده هم رو عوض کنن!

لازم نیست پستهای همدیگرو اینجا کپی کنید کافی بود گزارش بزنین من میخوندمش بخصوص سحر11 که بهش بارها تذکر دادم پست کاربرها رو کپی نکن ولی دقیقا چندپست بعداز پست تذکرم پستای یکی دیگرو کپی کرده

بهرحال تذکر یکبار دوبار نه صدبار
وقتی میبینید بااین کپی کردنا فقط دشمنی و دلخوری بیشترمیشه ادامش جالب نیست

این سایت هم خیالتون راحت باشه کاملا مدیریت میشه و تاپیکهای توهین امیز صددرصد حذف میشن دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره

من تمام کاربرای گل و بااخلاق سایت رو دوست دارم و دلم میخواد تایمی که توی سایت هستن آرامش کافی داشته باشن

بازهم تکرار میکنم این سایت سایتی کاربر محور هست و تاپیکهای خلاف قوانین سایت حذف و باکاربران خاطی برخورد میشه کافیه باارامش حرفتونو بزنین بایک گزارش ما پستهای مورد نظرتونو میبینم کپی ها رو بشخصه دیگه نمیخونم چون وقتی میگم اینجا ننویسینیعنی بهتره ننویسین تا بقیه رو هم ترغیب به خوندنش نکنین مگر اینکه دوست داشته باشین همه بخونن

من درمورد تاپیکهایی که گفتین بررسیش میکنم و برخوردای لازم انجام میشه
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار عزیز دلیل نداره تاپیکهای دیگه هم چون به ذائقه دیگران خوش نیست سریعا پاک بشن ازادی ازادیه دیگه هرکی میتونه سرش به کار خودش باشه
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!