2777
2789
عنوان

تاپیکی برای رفع مشکلات کاربران توسط نی نی یار 5

| مشاهده متن کامل بحث + 243889 بازدید | 12531 پست
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای اسمم عوض شد
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من عاشق خبر خوشم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول از همه ازتون خیلی متشکرم برای همکاریتون
عزیزم من تاپیک فال میزدم و همه ی بچه ها راضی بودن اماانگار شما فرموده بودین نباید تاپیک بزنم
اگه میشه لطفا راهنمایی بفرمایین
اللهم عجل لولیک الفرج
هیچ ارروری نمیده, موقع پست گذاشتن تو تاپیکا متنو که مینویسم بعدش هرکاری میکنم ارسال نمیشه تو تاپیکای مختلف امتحان میکنم ولی بازم ارسال نمیشه
خدااااایا شکرت بابت همه چی شکرت. برای سلامتیه نی نیم: اللهم صل علی محمد وآل محمد***
مجبورم چندبار کلا سایتو ببندم باز کنم تا درست بشه
این مشکلو تو بروز رسانی پستای تو تاپیکاهم دارم!
خدااااایا شکرت بابت همه چی شکرت. برای سلامتیه نی نیم: اللهم صل علی محمد وآل محمد***
واسه وارد سایت شدنم بعضی وقتا مشکل دارم خیلی سعی میکنم تا بتونم بیام تو صفحه در صورتیکه پیجای دیگرو سرسع وارد میشم