2777
2789
عنوان

دختر عمه عزیزم پر کشید ورفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 14727 بازدید | 90 پست
مارال جان خدا بیامرزدشون منم براش فاتحه می خونم

جه شوهر بی انصافی!!! تف بهش بچه رو هم ازش گرفتتتتتتت چقدر مظلوم بوده دختر عمت خدا از شوهرش نگذره نامرد ببخشیدا خیلی اعصابمو به هم ریخت این آدم!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر شوهر منم خیلیییی مظلوم بود و خونواده شوهرش واقعا بدجنس شوهرش بی محبت بی احساس دست بزن داشت به بچه هاشم درست حسابی محبت نمی کرد و رو نمی داد بلاهایی سر خواهر شوهر بیچاره من آورده بودن آن سرش ناپیدا آخرشم بیچاره با دوتا بچه هاش و مادر شوهرش در اثر گاز گرفتگی از دنیا رفتند مادر شوهره اون دنیا هم دست از سرش بر نداشت و باهاش اونجا هم رفت!!! اونم خیلی سختی کشیده بود چند باری به شدت زده بودنش و بچشو ازش گرفته بودن و خونه مادرشوهرم آورده بودن و خیلی چیزای دیگههههه
اونم 32 سالش بود
همین الان از مراسم سوم دختر عمه ام اومدم خونه.

خواهرزاده هاش مثل یه زن گریه میکردن.(2 تا پسر 29 و 28 ساله)من اصلا طاقت دیدن گریه مردا رو ندارم.
خدایا به دل ما صبر بده تا با این مصیبت کنار بیایم.

در ضمن اون خانومایی که ناراحت میشن از خوندن این چیزا خواهشا نیان بخونن .چون من فقط اینجاست که راحت درد دلمو میگم.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
عزیزم منم بهت تسلیت می گم

ایشاا... هر کسی که در حق یکی دیگه ظلم می کنه سرش بدجوری به سنگ بخوره البته بعضی وقتها دیر میشه اگه یه زمانی این شوهر دختر عمتون پشیمون بشه واقعا چه فایده ای داره
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلام
دیروز پسر دختر عمه ام رو آوردن خونه عمه ام.
وقتی اومد تو همه اطاقا دنبال مامانش گشت و وقتی پیداش نکرد گفت مامانی کجاست؟
دل همه کباب شد.بچه 3 ساله شیطون مثل یه آدم بزرگ آروم شده و همه رو نگاه میکنه و دنبال مامانش میگرده.
تا امروز که بردنش سر خاک مادرش و بهش گفتن مامان اینجاست و از اینجا رفته پیش خدا.عکس مامانشو بوس میکنه و میگه مامانی گریه نکن خوب میشی.
چون خیلی وقت بود که از مادرش جداش کرده بودن زیاد به خاطر دوریش بی تابی نمیکرد.
قربون خدا برم که خودش هر چی صلاح بدونه همون میشه.
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری