2777
2789
عنوان

داشتن یک نی نی سایت منظم با همکاری شما دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 11440 بازدید | 170 پست
ختم سوره یس و صلوات برای مردم غزه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=916891&postID=35964797 ختم صلوات برای نابودی گروه داعش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=872272&PageNumber=9
یوسف مى دانست تمام درها بسته است امابه خاطر خدا و تنها به امید او به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد … “اگر تمام درهای دنیا هم به رویم بسته باشد بسوی درهای بسته میروم چون خدای من خدای یوسف است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز
برای سریع تر جواب گرفتن در رابطه با مشکلات فنی
در قسمت تماس با ما پیام بگذارید
و برای راهنمایی
میتونید در قسمت راهنمایی کار بانی نی سایت تاپیک بزنید
یا به من و همکارانم ایمیل بدین سپاس
2805
وظیفه خودم دونستم که از تغییرات جدید سایت تشکر کنم چند تاش که واقعا چیزهایی بود که خودم بهش نقد داشتم و گاها تو تاپیک های مربوطه اعلام کرده بودم هرچند هنوز نقایصی وجود داره که امید وارم هر چه سریعتر حل شه
ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیهً طیبهً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین
هلاک شدیم از این همه تبلیغات فروش که تو بخشهای مختلف میذارن
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
سلام... از تغییرات خوب سایت و زحماتتون تشکر میکنم. یکی از کاربرهای مرد که قبلا اسمش( مانی طلا) بود و جدیدا با نام (آشوب) تاپیک میزنه: http://register.ninisite.com/Profile/default.aspx?userid=278971 فقط بدنبال بحثهای سیاسی و جنجال درست کردن یا توهین به اشخاص یاگروههاست. همیشه هم در قسمت مذهبی تاپیک میزنه و فقط کاربرها رو با هم درگیر میکنه.خیلی از تاپیکهاش هم میترکه اما بازم مرتب تاپیک میزنه!!! لطف کنید به کارهای ایشون رسیدگی کنید. من که شخصا دیگه خسته شدم از این همه تاپیکهای بی محتوا و توهین آمیز. ممنون.
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
سلام لطفا فکری به حال لیست تبادل نظرهایی که شرکت کردیم بکنید! چون می بینی تاپیک بسته و موضوع تعطیل شده اما باز همچنان تولیست ما هست که خیلی باعث بی نظمی در قسمت مباحث میشه! همچنین برای همه تاپیک هایی که شرکت کردیم یه گزینه حذف بذارید تا اگه خودمون خواستیم که دیگه تولیستمون ظاهر نشه حذفش کنیم! باتشکر
♥ فقط برام دعا کنید ♥
من بعضی وقتا میخوام نظرم از یکسری تاپیک ها حذف شه. باید دونه دونه دنبال پستای خودم بگردم. یا گزینه حذف برای اینها بذارید یا رنگ پست نویسنده با بقیه متفاوت باشه مثل صاحب تاپیک.
مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود
من هر وقت میخوام برم تو قسمت مباحث مورد علاقه بهم میگه شما باید ابتد وارد سایت شوید! در حالیکه قبلا وارد سایت شدم. خیلی سایت بی نظم و قاطیه! پرشده از تاپیک خیانت و مادرشوهر و دعوا و فروش اجناس بنجل دسته دو و... نی نی سایته ولی شبیه شهرفرنگه! کاش برای عیجاد تاپیک فقط مسولین هر بخش اجازه ایجاد تاپیک داشتن. البته مدیر محترم بخاطر سیاست تبلیغ این قانون رو نمیذارن و سایت هرج و مرجه!
آقای زاهد و همه دست اندکاران نی نی سایت، بار دیگر عاجزانه خواهش می کنیم که یه فکری برای این لیست تبادل نظرها بکنید ... به شخصه با این وضع دیگه نمیخام توبحث ها شرکت کنم تا بیشتر از این لیستم شلوغ نشه در اولین کامنتم در این صفحه ، مشکل رو توضیح دادم. باسپاس
♥ فقط برام دعا کنید ♥
2810