2777
2789
عنوان

داشتن یک نی نی سایت منظم با همکاری شما دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 11440 بازدید | 170 پست
خیلی ممنوون

به نظر منم مزیت نی نی سایت تو همین سادگیشه یعنی این که صفحه سفیده خیلی خوبه

میدونم ورژن جدید سایت امکانات جدیدی داره ولی به نظرم صورتی نباشه چون واقعا تو ذوق میزدد ، توی رنگ های ورژن جدید تغییر اعمال کنید ملایم تر باشن مثل رنگ های الان
 before i die i want to be happy and make others happy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیانا جان کار درستی کردی.
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
به نظر من باید به همه ی کاربرها پیام خصوصی داده بشه که باید باید باید تایپیکهای بلااستفاده و قدیمی رو پاک کنن و اگر نه ........

خودتون براشون یک مجازات بزارین

اخه این که نشد کار

یا به قول یکی از دوستان سقف ایجاد تایپیک بزارین مثلا از 5 تا به بالا اجازه نداشته باشه که تایپیک داشته باشه
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام
نی نی سایت من یه مشکلی پیدا کرده
بعد از2تا نظر یه پیغام میاد که تایید هویت میخواد من اون اس ام اس اولیه رو پاک کردم الان کدشوندارم دوباره هم رمز نمیده چیکار کنم شما هم این مشکلو دارین؟؟؟؟
خدایا کمک کن همه نی نی ها و نلیسا من سالم و صالح باشن همیشه. آمین........... صلوات
سلام و خسته نباشید

مطلبی رو اینجا خوندم که نوشتید

ممنون لاله عزیز
حذف تاپیکهای قدیمی توسط ما درست نیست
خود کاربرها باید حذف کنند
مگر اینکه موضوع نامناسب داشته باشه
تاپیک فروش و تبلبغ باشه
و...

بعضی از تاپیکهای خیلی قدیمی، درسته که شاید مدتهاست که هیچ پستی هم داخلشون گذاشته نشده ولی در سرچ انجینها رنکینگ بالایی به خودشون گرفتن، مثلا وقتی در گوگل دنبال موضوعی میگردید مواجه میشید به یک تاپیک خیلی قدیمی که جزو آیتمهای اول گوگل هم هست. همین موضوع باعث میشه که افراد خیلی زیادی وارد این سایت بشن.
لطفا تاپیکهای قدیمی رو از نظر تعداد مشاهده مورد بررسی قرار بدید.
اگر تعداد مشاهده آن بالاست، از بین نبریدش. چه فروشگاهی و تبلیغاتی و چه موضوعات دیگه
اینجوری کلی از افراد تازه وارد رو از دست میدید.

ممنون
لباسهای بارداری و حاملگی مامی http://www.mommyshik.com
کلوب http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27910
تبادل نظر http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=794298
2810