2777
2789
عنوان

سه روزه که قهریم

543 بازدید | 48 پست

سلام دوستان.سه روزه که باشوهرم قهرم اخه شب عید امام رضا گف بریم حرم دوستم میخواد مهدی. ببینه (مهدی پسرمونه یکسالشه)منم یکم بهم برخورد گفتم نمیخوام دوست ندارم کسی بخواد ببینه بیاد اینجا چرا من بیام خب جای اون نریم خودمون بریم حرم اونم گف بچه مال منه و از این حرفا که گف دیگه نمیخوام باهات حرف بزنم منم گفتم باشه بهتر.میدونین سختیش واسم اینه که نگف بیا باهم بریم فقط بخاطر یکنفر دیگه پیشنهاد داد بعدشم من عصر تو ت ل گ ر ا م گفتم که نمیام اما باز سر سفره گف بهش گفتم ادامه نده ناراحتی پیش نیار اما کار خودشو کرد چند روزه میره و میاد اصلا یک کلامم نمیگه دیروز بچم داشت غش میکرد از گریه اما بی تفاوت نگاه میکرد خیلی بهم ریختم 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

آخی چرا گریه میکرد بچت؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اشکالی داشت اگه میرفتین زیارت و دوستشم میدیدین؟؟؟؟!!!!!!! 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
گف تو هم ولی یجا وایسا من نشونش بدم میام خب بهم بی احترامی شد مگه اضافم این وسط

جل الخالق!!! 

خب گفته تو وایسا برم دوستمو ببینم بچه رو هم ببینه دوستم

توقع داشتی تو رو هم ببره نشون دوستش بده😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

عزیزم شما به نیت زیارت کردن میرفتی اونم روز عید دلتو صاف میکردی 

دوستان عزیز برای رسیدن به حاجتم و بازشدن گره از کارمون لطفا صلوات بفرستید الهم صل علی محمد و آل محمد

گف تو فقط بچرو بیار بعد برو یک جا ما همو ببینیم شما باشین بر نمیخوره بهتون بعدشم خیلی وقته نگفته بریم بیرون دلم از این گرف بخاطر بقیه منو ندید.انگار که اضافم این وسط .باهمه خوبه جز من کلا از اول همین بوده.الانم بخاطر اینکه نرفته سه روزه حرف نمیزنه بدون خدافظی میره دیگه خستم کرده دیروز بچم پشت همسایه بالاییمون گریه میکرد اونا میرفتن پارک حتی توجه هم نکرد 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
وا.. خیلی غیرتیه که بهت گفت تو یجا وایسا.. حق داری رفتارش زشت بود اما نباید میذاشتی به اینجا بکشه. ه ...

انصافا حرفت بی ربطه! 

خودت شوهرتو میبری پیش دوستت🙄خب آدم با دوستاش شوخیایی داره که حال نمیکنه همسرش بشنوه اونا رو

2810