2777
2789
عنوان

گالری مد وحجاب مروارید

115 بازدید | 5 پست

💓💓جهت بازدید و خرید از  گالری مروارید همه روزه  ساعات زیر تشریف بیاورید 😊❤️ 👇👇

💟شنبه تا پنجشنبه (بدون نیاز به هماهنگی)

از ساعت 11 الی  30 :20 یکسره ✨✨

💟جمعه ها : فقط با تعیین وقت از روز

قبل

22726445☎️

09۹۰۵۴۶۱۲۰۱

🔻نشانی: تجریش روبروی بیمارستان شهدا _پاساژ البرز _ طبقه اول _ پلاک 159

دسترسی بسیار آسان از طریق مترو 🚇

و نیز🚖🚖 نزدیک پارکینگ طبقاتی شهرداری برای عزیزانی که خودروی  شخصی دارند😊

🛍🛍برای عزیزان مقیم شهرستان و همه خریدهای غیرحضوری  خدمات چک کردن اندازه و ارسال فوری با تضمین فیت بودن لباس با سایز شما انجام میشود

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.

میشه بازم عکس بذارین؟؟عبا هم دارین؟ازین لبنانی مجلسی ها منظورمه ..یا چادر میزبان؟

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بازم عکس بذارین؟؟عبا هم دارین؟ازین لبنانی مجلسی ها منظورمه ..یا چادر میزبان؟

یکی از مغازه های همو ن پاساژ (البرز ) داره

2803
یکی از مغازه های همو ن پاساژ (البرز ) داره

عزیزم من شمالم اصن مسیرم ب اونجا نمیخوره😓کاش شما داشتین

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
عزیزم من شمالم اصن مسیرم ب اونجا نمیخوره😓کاش شما داشتین

اگه دوس داشته باشی برات ارسال میکنم . عکسش رو فردا ارسال میکنم