2777
2789

سلام خانمایی که رشت عمل بینی کردید دکترتون کی بوده 

کارش خوب بوده یا نه

طبیعی بوده یا فانتزی

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست مامانم پیش دکتر فلاحتی عمل کرده بود.طبیعی.خیلی خوب شده.فک کنم نزدیک دو سال باشه. خودمم میخوام ...

اااا سلام 

قیمتش چنده

خودت پیشش رفتی تا حالا؟ من هنوز نرفتم

دماغ دوست مامانت چجوری شده ، فانتزیه؟ اخه من زیادی فانتزی دوس ندارم 

مشکل تنفسی نداره؟

اااا سلام  قیمتش چنده خودت پیشش رفتی تا حالا؟ من هنوز نرفتم دماغ دوست مامانت چجوری شده ، فان ...

قیمتشو خبر ندارم فکر کنم براش 5.200شده بود.

دماغش خیلی خوب شده طبیعی دراومده.نه مشکلی هم نداره برای تنفس.

هنوز نرفتم آخر مرداد میرم پیشش

قیمتشو خبر ندارم فکر کنم براش 5.200شده بود. دماغش خیلی خوب شده طبیعی دراومده.نه مشکلی هم نداره برای ...

وای منم دلم میخواد عمل کنم نمیدونم کدوم دکتر رو انتخاب کنم دیوونه شدم 😨

منم همینطور🤕ولی فکر کنم همین فلاحتی خوب باشه،ندیدم کسی پیشش عمل کنه وناراضی باشه.

میگن هر جوری خودت بخوای در میاره🙄

سلام توت فرنگی مماغتو عمل کردی ؟پیش کی رفتی ..چی ها دستت امد؟

سلام اره عزیزم الانم تو گچم😁خصوصی بهت میگم😊

سلام اره عزیزم الانم تو گچم😁خصوصی بهت میگم😊

توتی جون من بلد نیستم بیام خصوصی اخه😐مبارک باشه ...خوشمل شدی...گفتی تویه گچ ..پس تازه اس...منم دوست دارم ولی سر کدوم دکتر خیلی مرددم ...چقد هزینه شد میگی ...الان چه حالی هستی ...یه کمی هم می ترسم ولی از تو چه پنهان وسوسه زیباتر شدنم😀😑ببخش زیاد پرسیدم گلی ...شمالی جماعت که درک میکنی 😆

توتی جون من بلد نیستم بیام خصوصی اخه😐مبارک باشه ...خوشمل شدی...گفتی تویه گچ ..پس تازه اس...منم دوست ...

اره تازه اس هفته پیش عمل کردم.دکتر نعمتی.حالم خوبه😁درد نداره ‌ولی کلافگی داره ادم خسته میشه. هزینه تو بیمارستان ۸/۵ میلیون.نه بابا نترس اصلا چیزترسناکی نیس فقط یه هفته کامل مراقبت میخواد😉

اره تازه اس هفته پیش عمل کردم.دکتر نعمتی.حالم خوبه😁درد نداره ‌ولی کلافگی داره ادم خسته میشه. ه ...

مرسی از جوابت گلی ..نعمتی رو نشنیدم ...چیزی درباره دکتر فرهان نشنیدی یا نجمی ...یکی از دوستام میگفت کارشون خوبه با قیمت تا ۵تومن ..من تعجب کردم 

مرسی از جوابت گلی ..نعمتی رو نشنیدم ...چیزی درباره دکتر فرهان نشنیدی یا نجمی ...یکی از دوستام میگفت ...

نه عزیزم تا حالا اسمشونو نشنیدم.‌خب تعدادشون بالاست نمیشه همه رو شناخت بهترین کار اینه که چهره کسایی که پیششون عمل کردن رو از نزدیک ببینی.من کلا به معروف بودن اسم اعتقاد ندارم دوستام پیش اینایی که اسمشون خیلی معروفه عمل کردن نه تنها چیز خاصی نیس بلکه بعضیاشونم اصلا خوشم نمیاد. مگه ادم از عمل بینی چی میخواد یه بینی با اندازه نرمال که عیوبش برطرف شده باشه.😊خیلی هم وسواس بخرح دادن بدتره.من کلا بین سه تا دکتر شک داشتم که در نهایت ترجیح دادم با ایشون عمل کنم.