2777
2789
دخترم 6 ماهشه و دکتر این شربت رو براش تجویز کرده................اگه جوابتون مثبته بگین نی نی تون چند ماهش بود و علت دادن شربت چی بوده مرسی.................
Lilypie First Birthday tickers

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر این شربت خیلی قویه؛ یبار دکتر به شوهرم داد الان که پسرم 4 سالشه دکتر داده؛ یعنی انقد قویه که واسه بزرگسالاست
فراموش شده ام مثل سیب های باغت؛تنها زمانی به یادمی که دستی برای چیدن بلند شده باشد...
من عادت دارم قبل از دادن دارو حسابی تو اینترنت در موردش سرچ کنم.........وقتی دیدم نوشته نباید به بچه هایه زیر دوسال داد منم ندادم تا فردا باهاش تماس بگیرم

روی هر پله ای که باشی خدا یک پله بالا ترست نه به خاطر این که خداست به خاطر این که دست تو را بگیرد.

بیشتر ببینید
بله عزیزم ، دکتر پسر من فوق تخصص اطفال هستش و این شربت رو واسه 5-6 ماهگیش داده بود

یادم نیس مقدارش دقیق چقدر گفته بود اما یادمه خیلییییی خیلی کم گفته بود بدم در حد چند قطره
دخترم سه هته پیش سرما خورد داروهاشو کامل بهش دادم به موقعه..............حالا بعد از تمام داروها شروع کردهخ به سرفه زدن البته خیلی سرفاش کمه ولی حس می کنم گلوش ببخشید خلط داره حالا امروز بردمش دکی گفت این شربت رو بهمراه سرما خوردگی بهش بده..............

بیشتر ببینید
اسما جون یادته این شربت برایه چی برایه گل پسرت تجویز شده بود؟

بیشتر ببینید
بله عزیزم ، دکتر پسر من فوق تخصص اطفال هستش و این شربت رو واسه 5-6 ماهگیش داده بود یادم نیس مقدارش ...

سلام عزیزم خوبین

من پسرم حالش خیلی بده سرفه هاش اصلا بند نمیاد دکترش دارو داده اما حساسیت نشون داد و دکترش شهر دیگه ای هست و تلفن هم جواب نمیدن میشه یادتون بیاد هرچند ساعت چند قطره باید بخورن🥺پسر من تازه وارد ۷ ماه شده