2777
2789
عنوان

خوابهای عجیب غریب دیدین تاحالا؟؟بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8877 بازدید | 92 پست
من هر شب جمعه یه خواب میبینم که به فاصله یه هفته تعبیر میشه خدا نکنه بد باشه روزگارم سیاه میشه مثلا ...

😮یعنی همه خوابات تعبیر میشن؟

من معمولا خوابایی ک نزدیک اذان میبینم تعبیر میشن

تینکربلم🤐ناجوانمردانه معلق شدم🤕

یه بار خواب دیدم با شوهرم رفتیم یه پاساژ خیلی خیلی بزرگ انقد خرید کرده بودیم که دیگه ماشین جا نداشت😎 بعد من خیلی خوشحال بودم همش مث خُلا میخندیدم😂😂😂 یهو وسطش انگار که سکانس عوض بشه دیدم وسط یه رودخونه م من تا حالا جاجرود نرفتم ولی تو خواب میدونستم که اینجا رودخونه ی جاجروده و داشتم به سمت طول رودخونه راه میرفتم یه نفرم اون کنار میدیم که نمیدونستم کیه چون صورتش معلوم نبود😵صداشم میشنیدم ولی حرفاش یادم نموند اخرش با صدای بوق ماشین همسایه مون از خواب پریدم و هنوز که هنوزه دارم بهش فکر میکنم🤔🤔🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خوابای تخیلی میبینم مثلا دایناسورا یا جن ها حمله میکنن هممونو میکشن منم قهرمان خوابمم   &nbs ...

😂چ خوب حداقل خوابای باحال میبینی 

خوابهای سر شب درست نیست چون روح از بدن خارج میشه میره بالا اونجا اجنه ما رو فریب میدن خودشونو به صورت ادمای مختلف در میارن برای همین خواب سر شب دروغه روح که بالاتر میره چون اونجا دیگه اجنه حق ندارن برن ملائک حقایقو به انسان نشون میدن و خواب قبل اذان صبح واقعیه اکثرا

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
خوابهای سر شب درست نیست چون روح از بدن خارج میشه میره بالا اونجا اجنه ما رو فریب میدن خودشونو به صور ...

چ عجیب

یعنی واقعا همینطوره؟وقتی کسی میاد ب خوابمون یعنی واقعا روحش میاد یا فقط توهمه ماست؟

مثلا کسی ک مرده بیاد ب خوابمون

چ عجیب یعنی واقعا همینطوره؟وقتی کسی میاد ب خوابمون یعنی واقعا روحش میاد یا فقط توهمه ماست؟ مثلا کس ...

دیگه با خوابیدن روح میره به سمت عالم بالا بستگی داره کی خوابو ببینی دیگه

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین
یه بار خواب میدین یه جن تو بدنم نفوذ کرده منو تسخیر کرده وحشتناک بود خیلی اذیت شدم تو خواب

😨😨😨واااییییییی

تاحالا اینجور خوابی ندیدم

گاهی خواب دیدم ک کسی دنبالمه و نمیتونم راه برم یا نمیتونم چشمامو باز کنم 

خدا رحمتشون کنه منم پدر و برادرم فوت شدن ضربه های سختی بود

اره واقعا 

البته من پدرمو تاحالا ندیدم.چندماه قبل از اینکه ب دنیا بیام فوت شده 

خیلی دوس دارم ی بار خوابشو ببینم

من دوسال پیش ازدواج کردم یک هفته قبل از عقد خواب دیدم تو کوچه قدیممون همه سیاه پوشیدن وایسادن دارن نماز میخونن منم مثل ادمای مست که تعادل ندارن از وسط جمعیت دارم رد میشم خیلی خواب بدی بود حالم به شدت بد شد ۵ روز بعد از عقدم برادر جونم فوت کرد اخ که چقدر بد فوت کرد😭😭

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏