2777
2789
عنوان

سرفه های پسرم، شربت تئوفیلین جی

83818 بازدید | 22 پست

پسرم سه و نیم ساله س، چند روزه سرفه میکنه، بردم دکتر عمومی شربت تیوفیلین جی داده، ولی خوب نشده 

کسی میدونه چکار کنم، خیلی اذیت میشه شب خوابش نمیبره

خدایا کمکم کن...

کتوتیفن بده

با ازیترومایستین

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امشب اینقدر سرفه کرد که بالا اورد

تب هم داره؟؟

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️

ازیترومایسبن اب رو اتیشه واسش

پسر منم همین سنه و همین مدلی شده دکتر دکسترومتورفان و کتوتیفن و ازیترو داده که ازیترو رو ندادم تا امشب دیدم بهتر نمیشه از امشب شروع کردم 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
بیشتر ببینید

مال خوردن بستنی و اب سرده الان اگر الرژی نداره چند تا قاشق گل ختمی تو مقداری شیر بریزین بزارین بجوشه بعد صاف کنین بدین بخوره خیلی عالیه برای سرفه اینو خودم امتحان کردم شنیدم جوشوندن انجیر توی شیر هم مفیده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
بیشتر ببینید
پسر منم همین سنه و همین مدلی شده دکتر دکسترومتورفان و کتوتیفن و ازیترو داده که ازیترو رو ندادم تا ام ...

درمانش همینه عزیزم

اگه تب نداره ازیترو

اگه تب داره سفکسیم

نه نداره

ببر. متخصص اطفال بهش احتمالا آزیترومایسین رو میده

فعلا کتوتیفن بگیر بده

شربت اویشن هم بده 

هست تو داروخونه ها

درمانش همینه عزیزم اگه تب نداره ازیترو اگه تب داره سفکسیم

مرسی گلم من شک کردم تب نداره ازیترو میخواستم ندم اخه دکتر خودش نبود بردمش عمومی .

بیشتر ببینید
زادتین چی؟ 

اونو من میدم هر شب کلا به خاطر الرژیش ولی تاثیری نداشت البته که لامصبا تقلبی شدن اصلش گیر نمیاد 

بیشتر ببینید