2777
2789
عنوان

مردان ایرانی...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست
النازجون،سعی کن همیشه مرتب باشی،نزارزیادخونه بهم بریزه که جمع کردنش سخت باشه،اگه صبح زودبیدارشی،به خیلی ازکارهات میرسی،یه مردمگه ازخانمش چی میخواد،خونه تمیز،غذایم،س ک س،زیادم به پاش نپیچی،به فامیلاشم احترام بزاری،میشی بهترین زن زندگی
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعاب این نتیجه رسیدم ک اگ زنوشوهرعاشق هم باشن مردباشوق کارمیکنه زنم باشوق توخونه کارمیکنه و ب بچه هارسیدگی میکنه واسه اینم ک بتونن عاشق هم باشن تنهاراهش اینه ک موقعی ک میبینن حرفاشون داره تبدیل ب بحث میشه سکوت کنن من این کاروکردم واقعانتیجشم دیدم
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
هنه مردا اینقد بیشعور نیستن و اگه عده ی زیادیشون اینجوریین تقصیره خانوماست ک هم پسرشون رو اینجوری تربیت کردن هم ب شوهرو برادرشون اینقد رو دادن و اینکارارو براشون کردن! خب توقع بیجا رو بجا نیارین! بین دخترو پسرتون انقد فرق نزارین! نزارین پسراتون اینجوری بار بیان! نزارین مردا همچین توقعی ازتون داشته باشن و اگه داشتن انجام ندین و بشونیدشون سره جاشون! والا از ماست ک برماست
ساغر جون اتفاقا همیشه سعی میکنم خونم تمیز و مرتب باشه بچمم لباساش تمیز و مرتب باشه اما نمیدونم چرا مثل بعضی از خانمها نمیتونم به خودم برسم البته از نظر لباس پوشیدن و آراستگی بد نیستم فقط توی آرایش کردن و رنگ کردن مو و اینجور چیزا کم میارم مثلا توی خونه هر شب حوصله آرایش و سشوار ندارم
یه پیشنهادواست دارم هرساعتی که ازسرکارمیاد،شماقبلش دوشتوبگیر،ابروهاتاتمیزکن،موهاتاسشوارکن،یکم به خودت برس، به لباست،لباس نوبپوش تابه چشم بیای،حالایه رژخوش رنگ،دوتاچایی داغ، بعدشم یه بوس داغ
خوب حالامعلوم شدمن خونه داری هستی،خوب عزیزم یه کرم ساده،موهام جمع. کن گل سربزن،یه ادکلنم بزن، تازه اگررسید وبدی غذاهم بیاد،که دیگه چه بهتر،اماعزیزم به خودتم برس،یه مادربزرگی داشتم، میگفت مادرقدرجونیتاداشته باش
2810