2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست
سلام صبح زیبای پاییزیتون بخیر به به اینجا چقده هوای دل انگیزیه امروز,شماهم در حال خوب امروز من شریک باشید سحرخیزی و صرف یه صبحونه دلچسب توی این هوای خنک...جای همتون خالی
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اول تبریک میگم به تمامی برندگان و کسانی که به عنوان رای دهنده شانس قرعه باهاشون بود من خودم تو مسابقه عکس شرکت نکرده بودم و از طریق یکی ازدوستان به عضویت این سایت دراومدم و هرزگاهی به سایت سرکشی می کنم وبیشتر خواننده خاموش هستم به عنوان یکی از رای دهندگان برنده شدم و جوایزه م رای دهنده شد چاپ عکس روی شاسی اول ممنون از لطف و هدیه شما میخواستم بدونم ایا بقیه دوستان مشکل من رو دارن یا خیر عکسی که چاپ 30*40 باشه باید با یه دوربین حرفه ای باشه و با کیفیت بالا نه با دوربین معمولی و خانگی حالا هم من به ناچار رفتم چند عکاسی و درخواست کردم یه عکس بگیرن و فیلم عکس رو به من بدن که بفرستم برام چاپ کنن و از انجایی که من چند عکاسی رفتم همگی اونا می گفتن که ما اگر عکسی بگیریم به هیچ عنوان فیلمشو بیرون نمیدیم و تا مراحل اخر خودمون روی عکس کار می کنیم و چاپ می کنیم که با اسرا من یکی از عکاسیها موافقت کرد هزینه خودشو گرفت و عکس رو گرفت اما هیچ کاری روی عکس انجام نداد فقط یه عکس معمولی که هیچ روی ظاهر عکس کار نکرده باشه و در جواب به من گفتش که خانم اتلیه که عکس و میخواد چاپ کنه به عنوان هدیه خودش همه کارها رو انجام میده تنها کاری که بتونم انجام بدم برای شما همین که فیلم خام عکس رو به شما بدم من همون عکس رو ایمیل کردم به ادرسی که تو سایت مسئول محترم گذاشتن متاسفانه جوابی به ایمیل من نیومد به ناچار به ادرسی که توی صفحه http://www.aksbaran.com/portre2/category/2.html مراجعه و شماره تماس که هست تماس گرفتم که به ناچار شماره مسئول اقای رجا رو به من دادن و من هم با این اقا صحبت کردم حالا امروز از نی نی سایت خانمی با من تماس گرفتن که شما باید عکسی که میگیرید روش کار شده باشه خوب کدوم اتلیه اینکار رو می کنه به ما ادرس بدین همه اتلیه های که من رفتم گفتن خانم ((چاپ عکس خودش هزینه ای نداره)) مهم گرفتن عکس و کاری که فتوشاب کار ما رو عکس انجام میده نه چاپ عکس خوب بهتر نبود همین جایزه که این همه درد سر داره یه کادو یادگاری میدادن یه البوم کودک یا قاب عکس بهتر بود والله من الان هزینه کردم عکس گرفتم الکی امروز به من میگن نمیشه ما روش کار کنیم خوب چاپش که هزینه کمتری داره خودشون برام چاپش می کنن تازه اسمش بزارم جایزه بقیه دوستان مشکل نداشتن یا فقط من این مشکلو دارم دیدیم یه خانم جایزشو اهدا کرده مثل اینکه از جریاناتش خبر داشت حق داشته والله ممنون میشم اگه شما دوستانم مشکل داشتین بیان کنین که مسئول محترم رسیدگی کنن
وای اگر شیران بیشه ام غرش کنند. احدی از تبارت بر زمین نخواهد ماند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه دریادل من هم مشکل شمارو داشتم اینجا برای یک شاسی سی در چهل پنجاه تومن باید هزینه کنی,اما من بالاخره یک اتلیه پیدا کردم ک حاضر شد دوتا عکس از پسرم بندازه و روشون کار کنه و من فقط, هزینه عکاسی و طراحیشو ک دوتاش سرهم میشد چهل تومن دادم! اگه دوربین خونگی داره و کیفیتش خوبه با هموناهم میشه عکس گرفت,الان یکی از دوستان با دوربین گوشیش که سیزده مگاپیکسله عکس گرفته و ظاهرا کیفیتش برای چاپ خوب بوده راستی شما میتونی فایل عکساتو بدی بچه های فتوشاپ کار نینی سایت و باهزینه دو سه تومن برات طراحی کنن,من خودم قبلا عکس دادم همینجا برام طراحی کردن واقعا راضی بودم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2805
سلام. دریادل دقیقا حق با شماس. دوستی دارم که تو اتلیه کار میکنه. میگفت کلا هزینه ای که اتلیه میگیره برای انداختنه عکسه و چاپش هزینه ی خیلی خیلی کمی داره. شاسی هم ده تومن. شما هم که رفتی اتلیه عکس انداختی گفتی کل هزینه رو ازت گرفتن بنظر من بده همونجا برات چاپ کنن و انقد دردسر نکشی. من دوربین گوشیم 13 هست و همین دوستم که گفتن دید و گفت کیفیتش مناسبه برا چاپ. اما من امروز یه چیزی فهمیدم که نتیجه گرفتم این عکس احتمالا بی کیفیت خواهد شد.
خوب بود جایزه های بی دردسر میداد سایت. اینهمه انرژی که تو.مسابقات آدم میذاره همچین جایزه ای خیلی بدرد نخوره. با شرایط ذکر شده. دارزش جایزه شم که سی تومن بیشتر نیست. همون سی تومنو میدادن بهتر از این بود.
سلام دریا دل عزیز بابت موضوع پیش اومده خیلی ناراحت شدم ؛ کاش خانم تهرانی بتونن این مسایل رو حل کنن؛ مطمئنا خانم تهرانی عزیز هم تمام هدفش رضایت کاربران نی نی سایت هست ، ان شاالله این مسئله توی مسابقات بعدی حل بشه؛ به نظر منم وجه نقد بهتر هست و برنده ها خودشون تصمیم میگیرن که با اون مبلغ چیکار کنن.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
خانم تهرانی جوایز مسابقه فروردین چی شد؟ ما به همون قاب گوشی هم رضایت دادیم باز هم خبری نشد
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
آنجلا بیخیال قاب دیزاین,هفت ماه گذشت اگه میخواست بده داده بود تا الان
مری طلا جالب اینجاست که اومده بود توی ل ا ی ن تبلیغ کاراشو میکرد منم زیر یکی از پستاش نوشتم بیاید جوایز نی نی سایت رو که قول داده بودید و تبلیغی برای کاراتون شد پرداخت کنید نامرد بلاکم کرد
2810