اول تبریک میگم به تمامی برندگان و کسانی که به عنوان رای دهنده شانس قرعه باهاشون بود من خودم تو مسابقه عکس شرکت نکرده بودم و از طریق یکی ازدوستان به عضویت این سایت دراومدم و هرزگاهی به سایت سرکشی می کنم وبیشتر خواننده خاموش هستم به عنوان یکی از رای دهندگان برنده شدم و جوایزه م رای دهنده شد چاپ عکس روی شاسی اول ممنون از لطف و هدیه شما میخواستم بدونم ایا بقیه دوستان مشکل من رو دارن یا خیر عکسی که چاپ 30*40 باشه باید با یه دوربین حرفه ای باشه و با کیفیت بالا نه با دوربین معمولی و خانگی حالا هم من به ناچار رفتم چند عکاسی و درخواست کردم یه عکس بگیرن و فیلم عکس رو به من بدن که بفرستم برام چاپ کنن و از انجایی که من چند عکاسی رفتم همگی اونا می گفتن که ما اگر عکسی بگیریم به هیچ عنوان فیلمشو بیرون نمیدیم و تا مراحل اخر خودمون روی عکس کار می کنیم و چاپ می کنیم که با اسرا من یکی از عکاسیها موافقت کرد هزینه خودشو گرفت و عکس رو گرفت اما هیچ کاری روی عکس انجام نداد فقط یه عکس معمولی که هیچ روی ظاهر عکس کار نکرده باشه و در جواب به من گفتش که خانم اتلیه که عکس و میخواد چاپ کنه به عنوان هدیه خودش همه کارها رو انجام میده تنها کاری که بتونم انجام بدم برای شما همین که فیلم خام عکس رو به شما بدم من همون عکس رو ایمیل کردم به ادرسی که تو سایت مسئول محترم گذاشتن متاسفانه جوابی به ایمیل من نیومد به ناچار به ادرسی که توی صفحه
http://www.aksbaran.com/portre2/category/2.html مراجعه و شماره تماس که هست تماس گرفتم که به ناچار شماره مسئول اقای رجا رو به من دادن و من هم با این اقا صحبت کردم حالا امروز از نی نی سایت خانمی با من تماس گرفتن که شما باید عکسی که میگیرید روش کار شده باشه خوب کدوم اتلیه اینکار رو می کنه به ما ادرس بدین همه اتلیه های که من رفتم گفتن خانم ((چاپ عکس خودش هزینه ای نداره)) مهم گرفتن عکس و کاری که فتوشاب کار ما رو عکس انجام میده نه چاپ عکس خوب بهتر نبود همین جایزه که این همه درد سر داره یه کادو یادگاری میدادن یه البوم کودک یا قاب عکس بهتر بود والله من الان هزینه کردم عکس گرفتم الکی امروز به من میگن نمیشه ما روش کار کنیم خوب چاپش که هزینه کمتری داره خودشون برام چاپش می کنن تازه اسمش بزارم جایزه بقیه دوستان مشکل نداشتن یا فقط من این مشکلو دارم دیدیم یه خانم جایزشو اهدا کرده مثل اینکه از جریاناتش خبر داشت حق داشته والله ممنون میشم اگه شما دوستانم مشکل داشتین بیان کنین که مسئول محترم رسیدگی کنن