2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس شهریورماه

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 262 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوم تهرانی 1. جای رتبه منو عوض کنید. اشتباه شده 2. هزار بار پرسیدیدم تو خصوصی و تو تاپیک که به چند نفر اول صدتومن و چند نفر بعدی شاسی میدید هییییی جواب ندادید من شدیدا به این کارتون اعتراض دارم. تلاشی که من تو سایت کردم برای کسب 76 رای با کسی که 35 رای اورده خیلی خیلی متفاوته. من با این کار شدیدا از سایتتون زده شدم 3. کسانی که چندین نفر از تخلف ها شون براتون گزارش زدن و عکس فرستادن باز هم جزو نفرات اول هستن پس کاربران عزیز هر چقدر هم تقلب کنید هیچ تاثیری نداره و باز هم اول میشید خیلی راحت ادامه بدید به کارتون. اگر لازم باشه میگم دقیقا منظورم کی هست 4.صدتومان نقد چجوری تبدیل به بن خرید شد؟؟؟
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1193087&PageNumber=13 خانم تهرانی میشه اینو ببینید و نظرتون رو بگید لطفاً؟ خانمهایی که اعتراض داشتن خواهش میکنم بیان و این مطلب رو تایید کنن چون این وسط حق خیلی ها ضایع شد رفت خانم تهرانی براتون ایمیل فرستادم خواهشن ببینید و ترتیب اثر بدید زورق ؛ الهه؛ فاطمه مترجم؛ دختر نازم نفس ،زیبی ؛ حتی اگه برنده شدیدی بیاید و حرف منو تایید کنید
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
سلام.همه اونایی که برنده شدن مبارکشون باشه.میشه تعداد رای پسر منم بگید ممنون
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.8اردیبهشت92 خدایا شکرررررررررررررت
خانوم تهرانی مگه نگفتید پول نقد حالا چرا شده بن خرید؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من یکی بن خرید نمیخام پارسالم بن خرید بانی اسپرت دادید ما که من یه تراوزی دیجیتال سفارش دادم ولی یه جنس اشغال برام فرستادن ک پنج کیلو کم و زیاد نشون میده!!!!
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خانمایی که تقلب کردن خواهشا خودشون بیان بگن یا شما آنجلا جون اسمشونو بگو منکه اصلا راضی نیستم ازنتایج
بهترین آهنگ زندگی من تپش قلب توست و قشنگ ترین روزم روز شکفتنت.8اردیبهشت92 خدایا شکرررررررررررررت
2810