سزارین الان با پول هنگفتی انجام میشه من طبیعی انجام میدم امید بخدا اولین تجربم هس و ازتون میخوام دعام کنین
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
طبیعی اصلا هم بد نیس...اونقد به خودتون تلقین کردین که سخته بده نهادینه شده تو ناخداگاهتون...خاطره ی منو تو امضام بخونین...خوشحال میشم کمکی کرده باشم بهتون تا طرز فکرتون نسبت به طبیعی عوض بشه
من دکترم گفت اصلا اونو متوجه نمیشی بعدشم معلوم نیس بخیه بخوری یانه .انشالله خدا بخواد منم زایمان طبیعی انتخاب کردم نی نی اوله .ازحساب پریود چهارشنبه دیگه انشالله تاریخ زایمانه اگه نی نی افتخاربده بیاد😅😅
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊