2777
2789

امروز شد ۶روز که چشمای پسرم قرمزه؛دکتر چشم پزشک گفت عفونت کرده؛؛؛دارم قطره میریزم شبا هم پماد میزنم ولی اصلا قرمزیش کم نمیشه؛سه روزه دارم دارو استفاده میکنم؛؛؛سیپروفلوکساسین و پماد اریترومایسین داده

ترشح هم نداره ولی دوتا چشمش قرمزه؛؛؛

توروخدا بگید چه کار کنم

صبح که بیدار میشم چشماشو قرمز میبینم دنیا تو سرم خراب میشه

زمان می بره ولی خوب میشه،دستاشو زود زود بشور اصلا به چشمش نزنه،صورتشم زود زود با شامپو بچه بشور به خصوص دور چشمشو،خوب میشه،خواهر منم همین جوری شده بود

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشح نداره؟ 

این عفونتا یه دوره داره باید بگذره فک کنم حدود ۱۵ روز 

عنبر النسا دود بدی خیلی خوبه 

خواهرزاده من ۶ ماهه بود گرفت خیلی سخت بود ولی بالاخره خوب شد

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

اسم گل پسرمون جیه؟ هر روز عزیزم با چای بشورش 

یا وقتی ک حمام میبریش با شامپو بچه بشورش زود خوب میشه.بهترینش همین چای هست 

تو اینترنت ی سرچم بکنی میاره

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

سلام دختر من ۴سال ونیمشه وچشمش عفونت کرده ودکتر هم مثل پسر شما قطره سیپروفلوکساسین وپماد آزیتروماسین بهش داده که قطره ۶ساعتی وپماد هرشب براش بزنم...عفونت چشمش خوب شده فقط چشمش موقع استفاده قطره سوزش داره وکمی پلک چشمش قرمز شده به پزشکش زنگ زدم درمورد سوزش چشمش سوال کردم گفتن قطره رو داخل یخچال بذارم تا خنک باشه...حالا خیلی میترسم که خدایی نکرده برای بیناییش مشکل پیش بیاد

سلام چشم منم یه هفته بودکه قرمزبودواحساس میکردم جسم خارجی وجودداره ولی رفتم دکترچشم پزشکی وتمیزکردن وگفتن که واریس چشمی هستش ودوتاقطره که اسمشون یکیش تیرلوزکه اشک مصنوعی هست ویکیش سیپروفلوکساسین وپمادآئروکس۱درصدتقریبا۳روزه که بصورت منظم استفاده کردم خداروشکرقرمزی داخل چشمم رفع شده فقط داخل پلک پایینم یکم خون هست که اونم رفع میشه ودیگه چیزی احساس نمیکنم.منم قطره میندازم سوزش میکنه طبیعی هستش میگفتن۱۴روزطول میکشه ولی مال منم زودرفع شدشکرخدا.بعضی هاطول میکشه فقط شستن مواظب باشین وهرروزگوش پاک کن یادستمال کاغذی بصورت دقیق وآروم وملایم عفونت داشته باشه تمیزکنین ان شالله که بچه هایی که مبتلاشدن خوب بشن