سلام به تک تک دوستان عزیز......امشب مادر شوهرم زنگید که همه دعوتیم خونه اش شما هم بیاین منم یه دختر ۵ ماهه دارم که بعد از ۱ ماه مسافرت چون تازه اومده بودم و خانواده شوهر بچه رو ندیده بودن منم قبول کردم که برم.....یکی از جاری یه دختر ۳ ساله فوق العاده شیطون داره ،اولی که ما رفتیم دختره جاریم هی بچه رو عذاب میداد یا دستش میکشید یا نیشگون میگرفت من فقط میگفتم به ارومی نکن عزیزم دردش میاد....جاریم هم هیچی نمیگفت یهو خواهرشوهرام اومدن بچه جاریم جوگیر شد زد تو صورت بچه ام من بچه ام رو گرفتم بردم تو اتاق شیرش دارم تا آروم شد،دختر جاریم هم هی پیش عمه اش خودش رو لوس میکرد و سر سفره بهانه میگفت یهو جاریم عصبانی شد بچه رو زد بغل و از خونه مادر شوهرم زد بیرون،ما همه هنگ شدیم که چرا اینکار کرد یهو خواهر شوهر بزرگم بهم گفت همش مقصر تو و دخترتی که اینجایین ،بچه حسودیش شد چون همه دور بچه تو بودن اینم با شیطنت میخواست خودی نشون بده،شیطون میکرد.منم خیلی دلم گرفت گفتم من که یکماه نبودم اما دیگه مشکلی نیست ۳ هفته ای یکبار میام ،حالا نگو اینا هر شب دورهم دارن و من نمیرم،خیلی دلم گرفته یعنی بچه من اینقدر ارزش نداره که این همیشه طرفدار اون بچه جاریمه
خدایا به داده ها و نداده هایت شکررررررر....خدایا دخترم در پناه خودت قرار بده ...و هیچ مادری در آرزوی داشتن فرزند چشم انتظار نذار....الهی آمین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا شفاش بده جو گرفتتش حالا خوبه جاریت اونطوری رفتار میکنه و این داره خودشو جر میده
ولش کن ناراحتم نشو خوب جوابشو دادی به حرفتم عمل کن
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
حوصله داری بخدا بهتر دوری و دوستی کمتر بری اسایشت بیشتره البته بدگویی از خانواده شوهر نمیکنم منم ی ساله عقدم خواهرشوهرم ۱۸سالشه با عمه شوهرم تا از رخت و لباس تن من غیبت کرده بودن خودشون حسودن ک اینجوری رفتار میکنن منم دلم گرف گریع کروم ولی بهترین کار بی محلیه برات مهم نباشه