2777
2789
من تو قسمت مامانای تیر ماه هشتاد و نه همه چیزای مربوط به کلاسای امادگی زایمان رو نوشتم . اگر دوست داشتید بخونید و سوالاتون رو بپرسید.

دیروز رفتم برای لوبیا چند تا لباس خریدیم . کلی ذوق کردم .

بچه ها یه سوال کدوم اسم قشنگتره ؟

آیلار النا
میشه لطف کنید بگید دقیقا سایز صفر چه چیزهایی بگیرم و چند تا ؟
برای بچه ای که تابستون دنیا میاد استین بلند هم لازمه ؟

بادی رکابی /استین کوتاه/ بلند زیر دکمه دار از هر کدوم چند تا ؟
شلوار چند تا ؟
بلوز استین بلند / مانتو از هر کدوم چند تا ؟
شورت عینکی از هر کدوم چند تا ؟
کلاه از هر کدوم چند تا ؟
همه اینها سایز صفر و یک را بگید لطفا + بوس

بچه من سه ماه اولی که بدنیا میاد تابستونه یعنی سایز صفر یا یک تابستونی
سه ماه دوم پاییز

منظورم از این لباسای نرم تو خونه مثل اشور

ترخدا زود بگید یکشنبه باید برم بیرون .
بوسسس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان لوبیا مبارکه لباسات... آره میگن لازمه همه فکر میکنن که تو تابستون بچه احتیاج به پوشوندن نداره ولی ماههای اول بچه تو هر فصلی باید پوشیده باشه خوصوصا زمانی که از بیمارستان که میایی باید خوب پوشیده باشه و جاش هم تنگ باشه یا بغل کسی باشه که یکدفعه هوای بیرون بهش نخوره میگن میترسه و روش اثر بد میزاره...دو تا یا سه تا کافیه زود بزرگ میشه...خانمی اینجا بیشتریا نی نی هاشون تابستونی هستن...کلاه دو تا کافیه... سایز صفر ایرانی تا چهل روزیش هستش اگر هم خارجی خواستی new born بگیر سایز یک هم از یک تا سه ماهش و خارجی صفر تا سه ماه زده... ولی زیر دکمه دار بدردت میخوره بیشترم گرفتی گرفتی برای ماههای دیگه اش هم زیر دکمه دار بدردت میخوره حتی تا دو سالگیش
قربونت برم مامان لوبیا.... مبارک باشه خریدات...خاله من که تو خرید لباس بی تجربه بی تجربم...بازم فکر کنم شوکا جون خیلی خوب راهنمایی کرده... اگه میتونی برامون عکس بذار ببینیم.
سلام صبح همه بخیر باشه...چه هوای خوبی بوی بهار میاد کیا خونه تکونی کردن؟ زیاد به خودتون فشار نیاریدا کسی انتظار نداره... مامانا من دو روز پیش دختر عموم به دنیا اومده هنوز ندیدمش هنوز هم اسم نداره!؟ ... راستی من یه سوال داشتم درباره اپلاسیون قسمتهای اضافی میخواستم بدونم آیا کسی میره؟ ضرر نداره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چون میخوام برم میترسم ضرر داشته باشه البته منظورم برای بچه است.

سلام مامان جونا
من امروز میخوام برم واسه نینی خرید کنم ......نی نیم پسره
مامان لوبیا کاش زودتر جواب سوالات پیدا میشد ....

مامانا شماها هیچکدوم شیکم درد میگیرین؟؟؟!!!.....کسی آمپول پروژسترون 500g استفاده میکنه ؟؟؟؟؟؟
مامان میسی جون و شوکا جون ممنونم.
مامان میسی درسته که باید استراحت کنی اما بیا اینجا و تاپیک مامانای تیر هشتاد ونه سر بزن باهمدیگه که گپ بزنیم بیشتر انرژی میگیریم .
بچه ها من نمی تونم مامانای تیر هشتاد ونه رو ول کنم بیام اینجا اونچا پر مامانه نازه . شما هم اونچا بیایید.

شوکا جون من لباسایی که بگیرم مینوسم اگر کم و کسر بو د بهم بگو خانمی .
حالا شیطون چرا میری اپیلاسیون ؟ (خنده) اگر جوابتو پیدا کردی بزار ما هم بدونیم .
سلام دوست جونا منم اومدم .

ممنون از دعوتت شوکا جون .

من الان 20 هفته و 6 روزمه . نینیمم دخملیه :)

اسمشو گذاشتیم رها :)

انشاالله همه نی نی ها سلامت به دنیا بیان با یه دنیا شادی :*

مامان میسی جون استراحت کن و فکر بد به خودت راه نده . انشاالله لکه بینیت قطع میشه . فقط اصلا خودتو خسته نکن . تا میتونی استراحت کن :*
سلام به همه نسترن جون چه کردی با امتحانها؟انشالله موفق باشی و پیروز
مامان لوبیا گل چطوره ؟مبارک باشه لباسهای نی نی گولت .انشالله صدها از اینها رو پاره کن بخره ؟
و اما مسی خانم گل خودمون چطوره ؟حال شما ؟خیلی نگران شدم من و نی نی ام از صمیمم قلب برات دعا میکنم که خوب بشی انشالله .
یارب نظرتوبرنگردد
مامان مسی و مامانای گل اینم یه راهنمایی:

این مطلب از دکتر نادر:

استفاده از موبر ها

استفاده موم, شیو کردن و کندن مو مجاز است ولی استفاده از کرمهای موبر برای جنین مضر می باشد. این کرمها حاوی سولفات باریم و تیو گلیکلات کلسیم است و استفاده انها در بارداری مجاز نیست.*استفاده از اپی لیدی و الکترولیز مانعی ندارد ولی روی شکم و برست انجام ندهید.
مرسیmaman misiجان
هفته چندمی که لکه بینی داری ؟
من هفته 9لکه بینی داشتم وروزی دوتا آمپول پروژسترون50mg زدم وظرف چند روز خوب شدم.
ولی حالا تو هفته 23 یهو دل درد گرفتم که دکترم همون آمپول پروژسترون با دوز 10برابر (!)500gهفته ای یکی واسم تجویز کرده ......وکلی هم سفارش کرد که اگه واقعا احساس شیکم درد میکنی استفادش کن .
حالا من تو شک افتادم.........نمیدونم تا چه حد دل درد داشتن طبیعیه؟!
از طرفی هر داروخونه ای میرم این آمپول ندارن ..میگن دوزش خیلی بالاست وبه راحتی پیدا نمیشه .....
نمیدونم واسه دل دردی در حد من تو هفته 23واقعا همچین داروی خاصی لازم ه یا نه ؟!
چه میدونم والله.....
نینی ها زودتر بزرگ بشن ....دنیا بیان ....خیال مامانا راحت بشه ....

در مورد کرم موبر منم ویت اسفاده میکنم ..ولی نمیدونم همونم واسه نی نی ضرر داره یانه ؟.....هر چی باشه همشون شیمیاین دیگه .....ولی یه وقت واسه همه جای بدن استفاده نکنین ........مضرره هااااااااااااا.
فقط در حد دست وپا وزیر بغل.
حتما هم ماسک بزنین ....بوش رو جنین تاثیر میذاره ....
اگه کسی اطلاعی داره که استفاده تا همین حد هم برای بچه مضرره .....حتما بگه .....تا کلا قیدش بزنیم.
فعلا.
2810