2777
2789
نسترن جون..ممنون...الحمدلله ..خوبه...
حرکت نی نی با حرکت روده خیلی فرق داره...حرکت روده اغلب اطراف نافه و سر و صدا داره...ولی حرکت نی نی با شدتهای مختلف (بستگی به سن جنین و موقعیت قرار گیریش)داره...اما یه چیز که در مورد نی نی همیشه درسته تا ماههای 5و6 که هنوز پایینه ..حرکت نی نی توی یک سوم پایین شکم اتفاق میافته....از پایینترین قسمت شکم تا زیر ناف رو سه قسمت در نظر بگیری توی یک سوم پایینه....بعدا به مرور که نی نی بزرگتر شه حدود ماه 7 تا روی ناف هم میاد....
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام بچه ها امروز نینی من نوزده هفته رو تموم میکنه مامان لوبیا جون منم بهت تبریک می گم . من که عاشق دخترم مامانم میگه دختر همه مراحلش راحتتره تا پسر و بهتر هم می شه تربیتش کرد . رز جون و پرگل و نسترن عزیز از شما هم ممنون...
به حساب نسترن جون ما دختردارا هم داریم به پسرها می رسیم . فقط یکی از گل پسرا بی سرو سامون مونده . یک دختر دیگه لازم داریم ...
نسترن جون مطمئن باش اون حرکت نینی گلته اصلاً انگار به آدم تلقین می شه که خودشه ... قربون دخترم برم همیشه یک موقعی مشت و لگد می زنه که احتیاج دارم با لگدهاش بهم روحیه می ده ... بچه ها من هنوز باورم نمی شه یعنی ما تا تیر ماه یک نینی ناز تو بغلمون داریم ... راستش هرکی به من می رسه می گه تو خودت هنوز بچه ای اون وقت می خوای مامان بشی ؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان میسی عزیز واضح بگو چی شده عزیزم چرا گفتن تهدید به سقط ؟؟؟؟ چیزی شده ؟؟؟ خیلی نگرانم کردی ...
ولی هر چی هست ان شاءا... که خیره ... توکلت به خدا باشه عزیزم من برات دعا می کنم .
باران جون مبارکه ... نینی دخملت ... خوش اومدی عزیزم ...
راستش این همصحبتی ها با کسانی که همدرد و هم احساست هستند خیلی خوش آینده ... باران جون هفته چندی ؟؟؟ ببین عزیزم نینیت تکون داره فقط کمی صبر می خواد تا تو بفهمی ... تا آخر هفته 22 هم وقت داری نگران نباش ... بالاخره اون لحظه قشنگ هم می رسه ...
باران جون من قبلا خوشامد گویی گفته بودم...یادته؟؟؟؟ ولی دیگه نیومدی اینجا... تو صفحه های قبل...البته اگه همون باران باشی؟؟ به هر حال امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم... مواظب خودت و نی نی گلت باش.
مامان میسییییییییییی جونم سلام خوبی عزیزم . خانمی مراقب خودت باش . دست به هیچکاری نزن . بذار نی نی سالم دنیا بیاد وقت برای ورجه ورجه کردن داری .
می بوسمت مراقب خودت باش . اگر کاری از دست من برمیاد بگو دریغ نمی کنم . بوسسسسسسسس
2810