2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پست شوکا جونو تازه دیدم .....
چرا موم اشکال نداره ولی کرم موبرمضرره .....مگه هر دوشون شیمیایی نیستن؟.......حتی در حد دست وپا هم مضرره ؟........ببخشید اینقدر گیرما ....آخه من واقعا جز کرم موبر نمیتونم چیز دیگه ای استفاده کنم ....!!
واسه این دردونه ها چه معظلاتی داریمااااااا.........
مامان نی نی بالا گفته که چرا و چه موادی داره ... کرم به دلیل اینکه جذب پوست میشه ولی موم نه فقط به مو می چسبه و جذب پوست نمیشه ولی همین موم هم میگن رو شکم نباید انجام بشه چون درد داره و موم میگن گیاهی... دستگاه اپلیدی هم چون صدا داره هم روی شکم و جای دیگه ضرر داره برای نی نی ... امید وارم دیگه از کرم استفاده نکنید... حتی یکسری از دکترها میگن در زمان بارداری سعی کنید از مواد آرایشی برای صورت خوصوصا کرم پودر کم استفاده کنید.
سلام عزیزان میبینم که بالاخره این تاپیک هم رونق گرفت . خیلی خوشحالم مامان میسی جون خوشحالم که روحیه ات رو حفظ می کنی مطمئن باش زود خوب میشی . فقط استراحت کن و کارای اضافی رو انجام نده . ولی به ما سر بزن . منم تصمیم دارم تا آخر فروردین بیام سر کار بعدش باید اینترنت خونه رو راه بندازم تا تنهایی تو خونه دق نکنم آخه من اصلاً نمی تونم توی خونه بمونم . راستی سرهمی های قشنگی خریدی مبارک باشه . من هنوز هیچ خریدی نکردم . می خوام بعد از عید اقدام کنم .
مامان لوبیا جون تو چطوری دخمل نازت خوبه ؟ تکون می خوره ؟؟
چشم مامان میسی جونم از این به بعد زیاد میام:)

منم دلم براتون تنگ شده بود . ولی اونجا خیییییییییلی شلوغ بود اصلا نمیرسیدم بیام همه پست ها رو بخونم ...

راستی خرید های پسملی طلا مبااااااااااارک . خیلی خیلی قشنگن . اسمشو انتخاب کردی ؟

من برای موهای بدنم از دستگاه شیو استفاده میکنم که مثل مال مرداها هست . ولی مخصوص خانومهاشو دارم .
درسته مثل مومک یا اپی لیدی نیست ولی اصلا ریسک نداره . بلاخره این چند ماه هم به خودمون سختی بدیم ولی عوضش خیالمون راحتتره .

من کالسکه و کریر Maxi Cosi گرفتم . کالسکه نارنجی - کریر سبز :)

تخت و کمد هم از بالسا ...

مامانم الان دبی هست 20 اسفند میاد انشاالله . اونجا داره برای دخملیم یه سری خرید میکنه .
بیاد ببینم چی گرفته بقیشم خودمون همینجا بگیریم .
بچه ها من یه پیشنهاد دارم . لطفا میشه شماها هم نظرتونو بدید ؟

من میگم بیاین یه کلوپ بزنیم برای خودمون . همه مامانهای تیر ماهی هم دعوت کنیم . عمومی هم بزاریم که مامانهای جدید هم بیان توش .

یعنی تو تبادل نظر نباشیم . اونجوری کلوپمون رسمی تر میشه به نظر من .

اینجوری باید همش تو تبادل نظر دنبالش بگردیم ولی اگه کلوپ بشه میاد تو لیست کلوپهای هر کس که عضو هستیم .

نظر شما چیه ؟
سلام دوستان
من بعد از مدتها وقت کردم بیام و مطلب بزارم
همه خوبن؟نی نی ها وول میزنن؟!
ایشالا همه مامانا و نینی ها خوب و سالم باشن
دختر من تازگیها توجهش به نی نی ها بیشتر جلب میشه.ولی هنوز نمیدونه یه توراهی داریم.اخه هنوز 4 سالشم نشده و طاقتش کمه .اگه بفهمه هم به همه لو میده هم نمیتونه صبر کنه و گذر زمان براش سخت میشه.گذاشتیم دیرتر بهش بگیم.
ولی الهی من فداش بشم چند وقت پیش میگفت مامان میشه منم یه دوست کوچولو داشته باشم!!
دلم ضعف کرد براش.گفتم اره مامان چرا نمیشه ایشالا خدا بهمون میده.
بچه ها بیاین همه برای هم دعا کنیم خدا بچه های سالم و صالحی بهمون بده. امین
سلام مریم جون مبارک باشه گلم تو از ما خیلی جلوتری و تجربه ات بیشتره ... پس بیشتر راهنماییمون کن . منم اصلا دوست ندارم فقط یک بچه بیارم احساس می کنم به اون بچه ظلم می شه . میگم ببخشیدا تو از چه راهی برای جلوگیری بعد از زایمان استفاده کردی ؟؟؟
زایمان اولت طبیعی بود یا سزارین ؟؟؟
یک کم از تجربیاتت تو زایمان و خرید سیسمونیت بگو گلم ...

خیلی سوال کردم ... اگه دوست داشتی ما رو هم راهنمایی کن ...
سلام مامان میسی جون حالت چطوره ؟؟ بهتری ؟؟؟ آخه دختر خوب تو که باید استراحت کنی تا ساعت 12:30 چرا بیداری گلم سعی کن شب زود بخوابی و صبح کمی زودتر بیدار شی این برای روحیه ات بهتره .

راستش چند وقتیه محل خواب نینی هم ذهن منو مشغول کرده ، من قصد نداشتم تخت کنار مادر رو بخرم ولی هرچی فکر می کنم میبینم پس ما کجا بخوابیم ؟؟؟ من که تو حال و روی زمین اصلا خوابم نمی بره . در ضمن بدون شوشو جونم هم نمی تونم روی تخت و جدا بخوابم ... ولی می دونم نی نی یکساله هم می خواد کنار مادر باشه ... اگه اطلاعاتت بیشتر شد به ما هم خبر بده ...
2810