2777
2789
سلام به همه خوبید ؟
من جدول رو برای همین تاپیک میخوام درست کنم .
که همه ببینیم تعداد نی نی های دختر و پسر رو . راستش همه دنبال تاریخ اخرین پری هستن گفتم جدول ما متفاون باشه .

بچه ها من دلم درد نمی گیره که یه جوری میشه انگار عضله هام کشیده میشن بعد درد میگره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای گل...مامان لوبیا حالا برات چندتا آدرس تو غرب پیدا میکنم...آرایشگاه گل سرخ رو هم میشناسم به نظر من همه کاراش خوبه ولی مش موشو تایید نمی کنم بدجوری مورو میسوزونه... حالت که خوبه؟ تکون میخوره؟ راستی کی رفتی سونو ؟ دکترت چقدر دیر سونو داده؟
سلام شوکا جون . خوبی خوش گذشت ؟ سوغاتی اوردی برای لوبیا ؟ (شوخی )

ممنون میشم خبر ارایشگاه رو زودتر بهم بدی .

سونو جنسیت رو با یکسری چیزای دیگه داده . گفته همه رو با هم انجام بدم . خاله شوکا لوبیا تکون نمی خوره نگرانم .
سلام جای شما خالی ... سوغاتی هم میدیم نه به لوبیا به نی نی لوبیا... آرایشگاه گل سرخ خیلی خوبه فقط مش موش بده که مورو میسوزونه البته همون اول تو سالون خوبه ولی وای به روزی که بخوایی بری حموم بدش معلوم میشه چه گلی زده... خیلی از دامادایی که عروس میبرن اونجا فردای عروسی میرن دم آرایشگاه شکایت کنن... منم برای عروسیم اونجا وقت داشتم ولی چون فوتی داشتیم دیگه عروسی نگرفتم و نرفتم بعدش خدارو شکر کردم...ولی بقیه کاراش حتی رنگ و هایلایتاش خوبه کوتاهی موش هم خیلی تعریف میکنن... به دکترت گفتی تکون نمیخوره؟ سعی کن بیشتر بهش توجه کنی... برای تکون هم عجله نکن بعدا انقدر تکون میخوره که آرامش نداری(خنده)
سلام مامان لوبیا می بینم که مامانای تیری کمی تنبل شدن البته من چون اسباب کشی دارم توی خونه اصلا نمی تونم به اینترنت وصل بشم . الان هم سر کارم امروز هم سرم خیلی شلوغ بود تازه خلوت شده.
عزیزم مگه تو چند هفته هستی که اینقدر نگرانی ؟؟؟ من هفته 18 هستم و تا حالا دوبار به حالت نبض تکون هاش رو حس کردم و یه چیزی بهم می گفت که خودشه شاید تو هم حس کردی و نمی دونی مال بچه است یا نه . خلاصه می خواستم بگم عجله نکن چون برای بچه های اول تا 22 هفتگی هم جا داره . کمی صبر کن
راستی منم 26 سالمه و بابای بچم 29 سالشه و جنسیت بچه مجهول و اگه خدا بخواد می خوام طبیعی زایمان کنم و دکترم خانم لاری در بیمارستان نجمیه است در ضمن این دکتر من رو هم به دنیا آورده توی همون بیمارستان یعنی دکتر مامانم هم بود . دکتر فوق العاده ایه خواهرزاده ام و پسر دخترخاله ام رو هم همین دکتر به دنیا آورد یک بار هم جلوی چشم مامانم بچه ای رو که لحظه آخر برگشته بود با دست و طبیعی و سالم به دنیا آورد خیلی هم با ایمانه همه کارش با بسم ا... شروع میشه .
مامانا من فکر میکنم لباس بیرونی زیاد گرفتم... یه سوال داشتم این لباسهای خارجی که ماه داره درسته؟ بعد اونایی که میزنه new born تا کی میشه استفاده کرد؟...من 6 دست البته مدلای مختلف گرفتم.
شوکا جون من دارم درباره کلاس تحقیق میکنم . یک کلاس بهم معرفی کردن میگن خیلی خوبه هم تئوری است هم عملی حرکات نرمشی. بذار بیشتر سوال کنم خبر هزینه و ... رو بهت میگم . محل برگزاریش پاسداران هست .

توپولی جون من الان نوزده هفته هستم . از اول بارداری چهار ونیم کیلو چاق شدم نمی دونم طبیعیه یا نه ؟
نی نی چون تکون نمی خوره نگرانم .

دیشب به دکترم درباره درد دلم زنگ زدم گفت طبیعیه.
2810