2777
2789
سلام به همه مامانای گل خوبین؟

مامان میسی جونم مبارکه تکونای نی نی رو حس کردی دلم رفت. من و بابای نی نی دو روزه داریم قربون صدقش میریم تکونی بخوره فعلا که جواب نداده :))

شوکا جونم چه چیزای خوشگلی میخوای بخری ایشالا مبارکه نی نی باشه .

مامان لوبیا جون چه دکتر سخت گیری داری از هفته 18 به بعد قطعا جنسیت معلوم میشه ولی حالا به حرف دکترت گوش بده ایشالا هر چی که هست سالم و سلامت باشه نی نی گلی.
ضمنا کریر جای تخت رو نمیگیره از این تخت های کنار مادر بگیر اسم های مختلفی دارن تخت میلاد و ... تو همین جا سرچ کنی تخت کنار مادر شاید پیدا کنی یه چیزایی.

پرگل جونم ما که مادر شوهر بازی بلد نیستیم هنوز شاید تا دختر گلت خواست عروسمون بشه یاد گرفته باشیم . بووووووس برای دختر ناز نازیت .

مراقب خودتون و نی نی های گل باشین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا خوبین ؟
نی نی هاتون چطورن من از امروز میرم هفته بیست اما انگار این نی نی قصد نداره تکون بخوره . البته تو کتاب نوشته که تو روز که ما خیلی فعالیت می کنیم تکونش رو حس نمی کنیم اما شب موقع استراحت می فهمیم . من که قربونش برم اینقدر این چند روز خسته ام که سرم نرسیده به بالش می خوابم اما دم صبح بیخوابی میزنه به سرم.

الانم رگ پام گرفته بود شوشو رو بیدار کردم اما دیگه خوابم نبرد. بیچاره شوشو .

شوکا جون خوش بگذره.

مامان میسی نی نی ات خوبه ؟

نسترن جون منم مثل تو دلم اب شد .
سلام خاله رویا خوش اومدی ؟

سلام مامانای با تجربه یه سوال پزشکی :

من شبا که میشه احساس میکنم تو خونه به اندازه کافی اکسیزن و هوا نیست احساس میکنم دارم خفه میشم و تا نرم بیرون یک کم قدم نزنم و هوای ازاد نخورم حالم خوب نمی شه.

و اینکه موقع دولا و راست شدن و کمی به سمت دلم خم شدن دلم درد میگیره .

اینا طبیعین ؟

مامان میسی باور کن الان دو شبه که شبا و یا موقع استراحت کامل حواسمو جمع میکنم باهاش حرف میزنم اما انگار نه انگار.

یه چیز خنده دار نخندیا من فکر کردم تکون نی نی مثل این ور اون ور رفتنه . شما میگی مثل نبضه میشه توضیح بدی ؟
وقتی اون حسو داشتی شب بود یا روز ؟
سلام مامان لوبیا
من وقتی دستم رو میگذاشتم روی شکمم نبض رو احساس می کردم چند تا زد و تموم شد البته این موضوع مال چند روز پیشه تا حالا هم احساس خاصی نداشتم ، شاید هم وقت تمرکز روی این موضوع رو نداشتم آخه آخر هفته اسباب کشی داریم . منم در حال جمع و جور کردن وسایلم . هفته دیگه هم می رم سونو گرافی ...
راستی چیزهایی که گفتی همش عادیه . تنگ شدن نفس مادر به علت بالا رفتن ضربان قلبش و فشار خونشه ... و همون قدم زدن و هوای تازه خوردن خیلی مفیده ...
البته در مورد درد گرفتن دلت اول اینکه اصلاً نباید روی دلت دولا بشی برای برداشتن هر چیزی باید آروم بشینی و اونو برداری . ولی کلاً درد دل رو شوخی نگیر اگه فکر می کنی طول می کشه یا تو حالت های دیگه هم درد داره و یا درد موقت نیست حتماً با پزشکت مشورت کن . ان شاء ا... که چیزی نیست .
ببین عزیزم با بزرگ شدن بچه همه اعضای پایین شکم به بالا هل داده می شه حتماً خودت هم اینو احساس کردی بنابراین با ضربه یا فشار به اون قسمت یعنی بالای شکم کمی باعث درد می شه منم بعضی وقتها که یکی از کنارم بد رد بشه و ضربه ای به شکمم وارد بشه کمی درد حس می کنم این درد مربوط به معده است که توی فشاره نه بچه نگران نباش . فقط از این به بعد بیشتر باید مواظب شکمت باشی هر گونه ضربه محکمی هم به خودت و هم به بچه آسیب می رسونه . سعی کن موقع بغل کردن شوشوی گرامی هم کمی خودت رو مایل به چپ یا راست کنی . فقط از شکمت خیلی مواظبت کن فقط همین ...
salaaaam :D shooka jan che axaaye naazi :) man mikhaam avalin sismooni e ninim do ta tablo basheh, mikhaam khodam barash naghashi konam :) ageh in darsaa bezaaran maman misi jooonam... che khooob shod jensiat moshakas shod.... man 4 shanbeh miram baraa taein jensiat :) omidvaaram ninim khejaalati anbaasheh. rasty manam 3 roozeh ke digeh lagadaasho hes mikonam, tekoon hasho kheili vaght bood hes mikardam, mesle maahi, ama alan digeh lagad shodeh. makhsoosan vaghty shokolaat ya keik ya mivehaaye shirin mesle moz mikhoram, bade 20 min ageh deraaz keshideh baasham, zarbeh mizaneh be delam :) manam baa vojoode inke ziaad shirini doost nadaaram, hey ye chize shirin mikhoram ta ye lagad bezaneh :d
mamane loobia jan, man mesle shomaa dard dashtam, ama na too delam, man kamaram dard migireh, be doctor ke goftam, goft ageh vaghty deraaz mikeshi dard khoob besheh, moshkeli nist, ama ageh ba esteraahat dard khoob nasheh bayad be doctoret begi. hala neidoonam del dard ham mesle kamar darde ya na, vali ye zange koochooloo be doctoret bezan khiaalet rahat sheh, rasty jadvalo baraye chi mikhaay?
2810