2777
2789
سلام مامانای گل خیلی خوشحالم که از طریق این سایت با همدوره هام صحبت می کنم . واقعاً موقعیت خوبیه ...
بچه ها می خواستم بگم همین الان احساس کردم یه چیزی مثل حباب زیر دلم تکون خورد این خبرو زود به شوشو هم دادم خیلی خوشحال شد . آخه می دونین شوشوی من بیشتر از خود من نگرانه ...
نسترن جون من شنیدم پسر به مامانش اعتماد به نفس می ده بهت تبریک می گم. ان شاءا... قدمش براتون خیر باشه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان مصی عکسارو چجوری گزاشتی تا منم بزارم... از اینا هست ولی خوب مدل و رنگش فرق میکنه...من امروز گرفتم خیلی خوشم اومد... زمینش سفیده ستارههای کوچیک قرمز.طوسی داره عکس روشم pooh& tiger ... لباسم گرفتم یه چیزایی... حالا بهم بگو ببینم میتونم بزارم
1-شوکا/بیست و یک ساله / تهران/ آخرین پریود سوم مهر/ تشخیص سونو : دختر/فرزند اول
2- هانا/?? ساله/ ؟ /آخرین پریود پنجم مهر/ تشخیص سونو ؟؟؟؟/فرزند اول
3- النا / سی وشش ساله / کرمانشاه / آخرین پریود ده مهر / تشخیص سونو : پسر /فرزند دوم
4- مامان میسی/ بیست و نه ساله/ کرج/ آخرین پریود چهارده مهر/ تشخیص سونو پسر/فرزند اول
5- زهرا /بیست و پنج ساله / پورتلند (آمریکا) / آخرین پریود پانزده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
6-زینب/بیست و شش ساله/تهران/آخرین پریود پانزده مهر/تشخیص سونو؟؟؟/فرزند اول
7- غزاله / سی ساله / تهران / آخرین پریود هیجده مهر / تشخیص سونو ؟؟؟/فرزند اول
8- نسترن/بیست و پنج ساله/ تهران/آخرین پریود بیست مهر/تشخیص سونو پسر/فرزند اول
9- مریم/بیست و نه ساله/تهران/آخرین پریود بیست مهر / تشخیص سونو پسر / فرزند دوم
10- سمانه/بیست و هفت ساله /همدان/آخرین پریود بیست و یک مهر/ تشخیص سونو : پسر /فرزند اول
تپلی جونم ممنون عزیزم ما که سخت چشم به راهیم ببینیم نی نی گلیای بقیه گل دخترن یا شازده پسر. مبارک باشه حس تکون خوردن نی نی خیلی باید کیف بده . وااااااااااااااااااااااااااای دلم رفت . خاله قربونش بره خیلی زبله ها به این زودی تکونشو احساس کردی :) بووووووووووووووووس
شوکا جون خیلی خوشگله....فکر کنم بتونی برچسب نواری برای دیوار و پرده و آویزش را هم راحت ست کنی. از کجا خریدی؟؟؟ خیلی خوشم اومد. یه سوال اندازش استاندارده؟؟؟ یعنی تخت اینجوری تو بازار راحت پیدا میشه؟؟
مامان مصی جون آره میشه راحت ست کرد... تختشم تو بازار و خیلی جاهای دیگه هست میتونی سفارش بدی... من نمیدونم که کجا میشینید ولی از هفت حوض گرفتم خیلی رو تختیای خوشگلی داشت... ولی دیروز داشتیم میرفتیم طرف باغ فردوس قبل از تجریش یه دفعه نمایندگی شو دیدم
2810