2777
2789
سلام مامانا .. مامان مسی جون باور کن من خیلی دوست دارم بیام اینجا همش اما اختلاف ساعت مون خیلی زیاده... هر وقت میام هیشکی نیست! منم واسه خودم یچیزی مینویسم و میرم ... والی کلی کیف کردم این دفه انقد شلوغ شده بود..... وقتی همتون میاین یاده منم بکنین...... رویی... چه بامزه .... من پینگیلیش مینویسم، اینجا خودش فارسی تیپه میکنه !!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ما ما نای عزیز

منم‌ها نا/?? ساله/ آخرین پریم پنجم مهر/ هفتیه چهار دهم هستم / هنوز نمیدونم نینیم دختر یا پسر اما میدونم طرف چپ شکمم هستش چون قشنگ احساسش می‌کنم.امیدورم همگی‌ دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشیم.

سلام نسترن جون منم مثل شما وجالب اینه که هم تاریخ شما هستم منم هنوز نمی دونم بچم چیه ودیگه خیلی بی تاب شدم آخه من استراحت مطلقم ودلم لک زده یه مغازه برم لباس نی نی ببینم دعا کن زودتر خوب شم
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
راستی خواهرم زنگ زد الان گفت فروشگاه رولان حراج گذاشته تا پنجاه درصد اینا آدرساشه :

تهران - پاسداران: چهارراه پاسداران، ابتدای خیابان دولت ................................ تلفن: 22564189-021

تهران - امیرآباد: امیرآباد شمالی، روبروی پمپ بنزین ...................................... تلفن: 66907617-021

تهران - قائم مقام: قائم مقام فراهانی، پائین تر از میدان شعاع ............................ تلفن: 88841491-021

تهران - فلسطین: فلسطین جنوبی، نبش خیابان امیر اکرم ................................... تلفن: 66403432-021

تهران - شریعتی: شریعتی، بین ملک و مطهری ............................................... تلفن: 88471335-021

تهران - نارمک: میدان هفت حوض، ابتدای گلبرگ غربی .................................. تلفن: 77890631-021

تهران - شهرآرا: شهرآرا، نبش خیابان 16 متری محمدی .................................. تلفن: 66552580-021

تهران - بیهقی: میدان آرژانتین، شهروند بیهقی ............................................... تلفن: 88750566-021

تهران - تیراژه: بلوار اشرفی اصفهانی، مجتمع تیراژه ...................................... تلفن: 44493555-021

یکی هم توی بوستان پونکه که نمیدونم تلفنش چیه

کرج: عظیمیه، میدان مهران، بعد از اداره پست .............................................. تلفن: 2519273-
پریسا جون منم خونه نشین شدم... عیب نداره غصه نخوری...من با قرآن و فیلم و کتاب خودم را سرگرم کردم... الان که نسترن این آدرس ها را گذاشته دلم لک زده برم خرید ولی نمیتونم. عوضش اگه حسابی مواظب خودمون باشیم زودتر خوب میشیم.
2810