2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه .منم اگه خدا بخواد مامان تیر ماهی هستم .البته توی کلوپ مامانای خرداد و تیر هستم .اما میخوام با شما هم باشم.امکان داره؟؟؟؟
خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام عزیزم
شما خوبید نی ینی های گلتون چطورن ؟
باورکن اینقدر کاردارم که خدا میدونه این چندروز حسابرس داشتیم نتونستم بیام شرمنده عزیز
منم فکرکنم دخملم سمت چپم قرار داره چون برای خواب به این سمت مشکل دارم
یارب نظرتوبرنگردد
پرگل جون خسته نباشی ... خلاصه ما به یادت هستیم..مواظب خودت باش... النا جون شما هم خوش اومدی... عزیزم این تاپیک مال شماست...هر وقت دوست داشتی بیا فقط شاید ما گاهی وقتا دیر دیر جواب بدیم. از آشنایی باهات هم خیلی خوشحال شدم...
سلام دوستای گلم خوبین؟

مامان کیامهر جون خوش اومدی اسم نی نی هم خیلی نازه ایشالا نامدار باشه . به زور چیه قربونت برم من فکر کنم مغزم اصلا پیغام سیری به اعضاء دیگه ی بدنم نمیفرسته :)) خلاصه که خدا عاقبتم رو به خیر کنه خدا کنه نی نی تپل بشه نه همش من....

مامان میسی جون میدونی چیه من سالهاست با رژیم وزنمو ثابت نگه داشتم یعنی تقریبا روزی یه وعده غذا میخوردم فقط ناهار چون استعداد وحشتناکی در چاق شدن دارم حالا که دارم ? وعده غذا میخورم به اضافه مخلفات این بلا داره سرم میاد و میدونم هیچ کاریش نمیتونم بکنم چون استعداد اینو دارم که روزی یه کیلو چاق بشم!!!!:((
ضمنا من نمیدونم نی نی کجای دلمه ولی دیشب یه ذره اذیت شدم دلم درد گرفته بود منم هی حالت های مختلف میخوابیدم گفتم شاید داره بهش فشار میاد .

النا جون خوش اومدی چرا نمیشه ما از آشنایی با مامان تیر ماهی خیلی خوشحال میشیم توی هفته ی چند هستی؟

پرگل جون خدا قوت . بوس برای بهارین جونم.