2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستای خوبم من زیاد نمیتونم بیام چون توی اسفند یه امتحان دارم که باید درس بخونم براش ولی دورادور برای همه شما مامانای ناز و نی نی های ملوستون آرزوی سلامتی دارم .

چیکارا میکنید با نی نی های خوشگل؟ من الان توی 13 هفته و 6 روزم نی نی رو 4 شنبه دیدمش با نمک بود مثل یه آدم کوچولو :) دکتر این بار برام مولتی پریناتال داد راستی سونو nt برام نوشت که من نتونستم برم چون 4 شنبه رفتم دکتر و برای انجامش فقط 5 شنبه رو وقت داشتم و اون روز هم به دلایلی نشد که برم ولی خیلی ها دورو برم میگن این سونو برای همه لازم نیست برای مادرای بالای 35 سال یا ازدواج فامیلی و ... هست . شما همگی این سونو رو انجام دادین؟
برام دعا کنید منم دعا میکنم همه نی نی های نازمون سلامت باشن و زودی این روزا بگذرن و بغلشون کنیم. میبوسمتون ....
سلام به همه مامانهای گل
اومدم من که خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خوشش حالم رفتم سونو بهم گفتن یه دخمل گل دارم همروز همه رو شیرینی دادم و خدارو شکر کردم
یارب نظرتوبرنگردد
مامان میسی جون من تاریخ آخرین پریم 20 مهر بوده امتحانمم یه چیزیه بدتر از کنکور اختبار دارم برای پروانه وکالت .

پرگل جونممبارک باشه عزیزم دختر همدم مادرش میشه خیلی مبارکه اسمشو چی میذارین؟

آخ گفتی مامان میسی جون کاش این یه ماه هم بگذره من برم سونو:)
salam mamanaaaaa.... hamatoon khoobin? mobaarak bashe pargol joon. esmaaei ke entekhab kardi ham ghashangan :) are maman misi, ham kip shodan e bini, ham tangi e nafas.... kalaafam kardeh, manam az aakharin sono delam dobareh sono mikhaadddd! nastaran joon sono nt o ghablanaa baraayae mamanaaye balaye 35 migereftan, chon ehtemaale moshkel too oonoo kheili bishtare, ama alan baraaye hame anjam midan, taa nazdikaaye hafteye 14 ham ta jaei ke man midoonam mishe anjamesh dad, say kon bery,
سلام دوستام

پرگل جون هر دو تاش خیلی زیبا و دلنشینه ایشالا مبارکت باشه عزیزم

مامان میسی جون و شینیلی جون ممنون از توجهتون ایشالا شما و نی نی های ملوستون هم سلامت باشید. من الان هفته ی 14 هستم و دیگه نمیتونم برم این سونو اون روزی که دکتر بودم 13 هفته و 4 روز بودم و فقط یه روز وقت داشتم برای انجام دادنش که اون روز هم جور نشد و فرداش هم جمعه بود خلاصه که الان نمیخوام به خودم استرس بدم دیگه کاریش نمیشه کرد.

مواظب خودتون و نی نی نازاتون باشید. بوووووووووووووووووووووووووس

2810