2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولین تاریخی که رفتم دکتر 16 آبان بود ... این ماه هم 17 آذر رفتم ... تو 1 ماه 2 کیلو اضافه کرده بودم ...
هون 17 آذر سونو هم دادم صدای قلب نی نی گولومو هم شنیدم .
اون روز تازه 2.5 سانت بود بچچچچچچچچم :)

خدا رو شکر همه چی خوب بود .

انشاالله هممون نی نی های سالم و صالحی به دنیا بیاریم و دوران بارداری خیلی خوبی داشته باشیم .

من اولین روز آخرین پریم 10 مهر بود ...

فردا باز میام سر میزنم . شاید کسی از مامانای تیر 89 باشه با هم بحرفیم ...

فعلا شب به خییییییییییر
سلام صبا جون خوش اومدی... منم آخرین پریم 14 مهر بود. صدای قلبش را هم خیلی وقته شنیدم... راستش مامانای تیرماهی اینجا کم میان ..تو یه کلوپ هستن که چون خیلی شلوغه و من نمیتونم همیشه چت کنم و همه را قاطی میکنم ترجیح دادم بیام اینجا نهایتا روزی 2 تا پست بیشتر نمیرسم بذارم.
امیدوارم نی نی گلت به سلامتی به دنیا بیاد...تاریخ زایمان طبیعی من 22 تیر ولی سزارین 17 یا 18 تیر، البته اگه هول نباشه زودتر نیاد....
سلام مامانای گل
آخرین پریود منم 15 مهر بود.دکتر 23 تیر وقت زایمان داده.راستی شما سونو nt و آز خون غربالگری 3 ماه اول رو دادید؟کجا رفتید و چقدر هزینش شد؟تو هفته چند رفتید؟براتون نمودارم کشید؟تو سنو تون جنسیت معلوم نشد؟ببخشید زیاد سوال کردم
سلام
مسی جون منم دقیقا به همین دلیل اون طرف که شلوغه نمیرم .

من آزمایش ها رو ندادم . از دکی پرسیدم گفت نه نمیخواد لازم نیست !

سونو هم هفته 9 سونوی معمولی کردم . اولین سونو هم هفته 6 ....
مسی جون من دعوت شدم به کلوپ مامانای خرداد و تیر و مرداد ولی اونجا همه هم ماه نیستیم که .

مامانای تیر 89 برای خودشون کلوپ ندارن بریم اونجا همیشه ؟

نه فکر کنم ثبت نام نکردم آپ دیت نکرده نی نی منو :(((

اولین روز آخرین پری من 10 مهر بود . فکر کنم قند عسل تو چند روز بزرگتر از نی نی منه :)

من همه سیسمونی نینیم آمادست ! هههه
سلام
به همه مامانهای گل که نوگلهاشون تو ماه تیربدنیاا میان
من تو هفته 13هستم سه روز دیگه باید برم سونو ببینم گل مامانش چیه به قول پسرخواهرم بچه است یا دختر ؟
بهتون حتما خبر میدم ،ولی شوهرم دوست داره و همشه میگه دوقلو باشه آخه دوقلو اونم برای مامان شاغل ......
خودم برام زیاد فرقی نمیکنه
ولی یه جورایی دوست دارم دخمل باشه ولی شوخی کردم هرچی باشه شکر ش فقططططططططططط سالم وصالح باشه .
یارب نظرتوبرنگردد
2810