2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امروز فهمیدم تیرماه 89 مامان میشم به همتون تبریک میگم و برای همه چشم انتظارها دعا میکنم زودتر به آرزوشون برسن
فروش اجناس آلمان پوشاک چهارفصل زنانه مردانه و بچگانه آدرس تاپیک http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1100683&postID=43084887
2805
سلام به همه ی دوستان.من چند تا سوال دارم از مامانای تیر ماهی
من 14روز از پریم میگذره.یعنی 14روز فهمیدم باردارم.1.میخواستم ببینم شما هم کمردرد.پهلو درد و دل پیچه دارید؟من من در روز شاید یه بار یا دو بار اینطوری میشم.
2.شما نمیدونید من الان هفته ی چندم بارداری هستم؟
3.این غذاهایی که میگم بهم بگید کدومش اشکال داره بخورم:تن ماهی.جگر.چای.ابلیمو(من بخاطر حالت تهوع ابلیمو با نمک زیاد میخورم).
ممنون میشم اگه سوالام جواب بدید بی زحمت.
سلام به همه مامانااااااااا
maryamجان کنسرو وجیگر ونمک وچای پررنگ توصیه نمیشه .........برای حالت تهوع پیشنهاد میکنم انار بخوری .........به من که خیلی کمک میکنه .
کمردرد وپهلو درد هم تا حدی اوایل بارداری طبیعیه ..............البته کمر درد ت اگه تشدید شد حتما با پزشکت مشورت کن.
منم گاهی وقتا کمرم میگیره .........ولی بیشتر از اون بیحالم وخواب الود ودرد زیر شکم دارم ........اینام طبیعیه؟....نگران نباشم ؟............مخصوصا اون درد زیر شکم که خیلی شبیه دردای قبل ازپریده !
در مورد سن بارداری هم ...........سن بارداری رو از اولین روز آخرین پرید حساب میکنن.........ولی سن جنین دوهفته از اون کمتر میشه .......
منم نمیدونم اگه یکی ازم پرسید هفته چندی ؟ ..باید کدوم بگم........سن بارداری یا سن جنین ؟......
حالا اول راهیم دیگه ...کم کم همه چیز دستمون میاد.
راستی این تاپیک با تاپیک سوین که دعوت شدیم فرق داره .....آخه ظاهرا اونم خصوصی نیست ........
شماها کجا میچرخین ؟؟؟//.....اینجا یا اونجا؟؟؟؟؟؟
دروووووووووووووددددددددد می بینم که همه اینجا میان. خوبین؟ چه خبرا؟ کسی سونو رفته؟ راستی می دونید علت اصلی ایجاد کلوپ ها چی بوده. برای اینکه این تاپیک ها برای تبادل سوالات در نظر گرفته شده و سال گذشته سایت به تاپیک ها اخطار داد که اگه میخواهید در مورد مسائل روزانه با هم صحبت کنید اینجا سایت اجازه نمی ده. و باید تو کلوپها با هم صحبت کنید. برای همین از سال پیش قسمت تبادل نظر خیلی کمرنگ شد و کلوپها رونق بیشتری گرفتن. *************
سلام به همه ی مامانای تیر و تبریییییییییییییییییک
سوین جون شما همونی هستی که تو تاپیک امیدواری مجدد بودی؟
منو یادته؟ مامان خرداد شدم...
بوس به خودت و نی نی ت.
خدایا چنان کن که روزهای عمرم در انجام کاری سپری شود که مرا برای آن آفریدی.
سلام بچه ها خوب هستین
منو که یادتون هست؟
خیلی دوست دارم با شما هم بیشتر دوست شم
راستی دوست جونا این ادرسو داشته باشین
اون جا هم همه خرداد و تیری اند
میتونیم با هم دوست شیم
البته این تاپیک جاش رو چشمه
فقط این جا نمیشه با هم مستقیم بگپیم
خلاصه که قدم همه رو چشمممممممممممممممم
دشوار ترین قدم همان قدم اول است...
*کورش کبیر*
2810