2777
2789
عنوان

قرص روشن کننده پوست

144146 بازدید | 65 پست

خانوما تا حالا کسی از قرص گلوتاتیون و یا امپولش و یا قرص ایمدین و قرص های دیگه برای سفید کردن پوست استفاده کرده؟

نتیجه گرفته؟خودتون یا اشناهاتون؟اطلاعاتی در این باره دارید؟

واقعا هست همچین چیزی؟؟؟

اره یکی از اقوام خیلی خیلی دور ما سه دوره از یک امپولی مصرف کرده ولی رنگ پوستش خیلی خیلی روشن شده 

منم نمیدونستم هست در واقع چون فقط شنیده بودم باور هم نداشتم اما سرچ کردم دیدم واقعا هست

اما میخوام فقط یکی دو درجه روشن تر شم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به منم بگینا اگه نتیجه گرفتین

چشم حتما تا اینجای تحقیقاتم متوجه شدم قرصش پیدا نمیشه به این راحتی

عوضش قرص دکتر مورد برای کلاژن سازی و جوانسازی و شفاف و روشن کردن پوست توی داروخانه های ایران هس

چشم حتما تا اینجای تحقیقاتم متوجه شدم قرصش پیدا نمیشه به این راحتی عوضش قرص دکتر مورد برای کلاژن سا ...

ممنون عزیزم قرص دکتر مورد استفاده کردین شما؟

خدایا همیشه باش کنارم...میشه لطفا واسه زود مامان شدنم دعا کنید؟
اره یکی از اقوام خیلی خیلی دور ما سه دوره از یک امپولی مصرف کرده ولی رنگ پوستش خیلی خیلی روشن شده&nb ...

عزیزم میشه دقیقا بگی چه آمپولی استفاده کرده.?

اسم آمپول را میپرسی لطفا

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
بیشتر ببینید
عزیزم میشه دقیقا بگی چه آمپولی استفاده کرده.? اسم آمپول را میپرسی لطفا

خودشم اسم امپول رو نمیدونه میگه چندسال پیش رفته تهران دکتر پوست و متوجه شده همچین امپولی هست اونم توی 3 نوبت تزریق کرده

الان حدودا 50سالشه و خودش میگه15سال پیش تزریق کرده و خیلی خیلی خیلی روشن شده به نظرم اون زیادی روشن شده 

نه تاپیک بقیه نی نی سایتیارو خوندم در مورد قرص گلوتاتیون نوشته بودن بجاش داروخونه دکتر مورد داده بهش ...

مرسی عزیزم. پس یعنی نتیجه گرفته بودن اونا؟

خدایا همیشه باش کنارم...میشه لطفا واسه زود مامان شدنم دعا کنید؟