2777
2789
عنوان

رنگ پوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 36 پست
الان چند وقتشه؟

الان۵سالشه که.

ولی رنگ پوستش از۴/۵ماهگی کلا سبزه شد. 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زانو و آرنج طبیعیه..اگه فقط یه قسمت از پوستش تیرس ماست و نشاسته بمال تا روشن بشه شاید شلوارک و شلوار ...

دو طرف واژنش قسمت ران 

معذرت میخوام 

نه اتفاقا اصلا لباس تنگ نمیپوشید از اول

دقیقا...با اینکه خودم یه دختر بور و سفید و چشم رنگی بودم الان عاشق پوست گندمی دخترم با چشم و موهای م ...

حالا همین که به رنگ پوست خودمم برسه خوبه خودم گندمیه روشنم.

دقیقا...با اینکه خودم یه دختر بور و سفید و چشم رنگی بودم الان عاشق پوست گندمی دخترم با چشم و موهای م ...

میبینی چه زبون و شیطنتی دارن وروجکا .واقعآ خوردنین..خدا همه بچه ها رو با هر نژاد و رنگ پوستی سالم و سلامت نگه داره

💑=👧👧🧒
چرا همه سفيد دوس دارن خيلي برام عجيبه اخه

خب مدل اعضای صورت هر شکلی باشه پوست سفید میپوشوندش ولی اعضای صورت خوشگل نباشه از یه طرفم پوستم تیره باشه یه کم رو قیافه تاثیر میزاره

دو طرف واژنش قسمت ران  معذرت میخوام  نه اتفاقا اصلا لباس تنگ نمیپوشید از اول

دیابت ندارید خدانکرده کسی ازتون؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ربطی نداره که پوست هر ماه کشیده تر میشه اگر بنا باشه بخاطر دستگاه باشه که باس تیکه تیکه بشه رنگ سیاهی ها 

بچه تون سبزه هست عین دختر دایی هام 😊

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦
خب مدل اعضای صورت هر شکلی باشه پوست سفید میپوشوندش ولی اعضای صورت خوشگل نباشه از یه طرفم پوستم تیره ...

نميدونم ولي اخه ديدم خيليا رنگ پوست براشون خيلي مهمه

👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩خواهرى ميشه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستى💚💚💚اون كه هواتو داره مراقب دل منم هست  مراقب منم هست   
حالا همین که به رنگ پوست خودمم برسه خوبه خودم گندمیه روشنم.

خودت گندمی روشنی؟؟؟

پس چرا گفتی سفیدم؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
نه هیچکس

اهان خداروشکر

اخه تیرگی و جوش زدن کشاله ران نشانه دیابت هست خدانکرده