2777
2789
عنوان

کمکککککککککک من با بی خوابی در بارداری چه کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101961 بازدید | 132 پست
سلام دوستان من 33 سالمه و الان تو هفته 6 هستم بچه اول بزرگترین مشکل من بیخوابی شبها و استرس شدید که وقتی خوابم نمیبره میاد سراغم حتی ازترس بیخوابی میلرزم و فکرمیکنم تا ابد بیدارم و دعا میخونم و.... اما تاصبح بیدارم
من خودم پزشکم اما حرفای شما ها خیلی موثرتراز کتابای ماست
خیلییییییییی کلافه ام لطفا راهنماییم کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بیخوابی یکی از شایعترین ناراحتیهای دوران بارداری به حساب میاد و هیچ ضرری به خودی خود برای جنین نداره ولی وقتی به خودت تلقین کنی و اضطراب بگیرید ضرر داره بی خیال باشید تا راحت باشید اگر خوابیدید چه بهتر اگر نه دیگه اعصاب خودتونو ناراحت نکنید هروقت خوابتون گرفت برید رختخواب چون غلت زدن و به ساعت نگاه کردن خودش باعث استرس میشه . شیر گرم کاهو ماست و دوغ کمک کننده هست در مورد دمنوش های گیاهی حتما با مشورت پزشک باشه . اگر تونستید در روز جبران کنید اگر هم خوابتون نمیاد در روز دراز هم بکشید خوبه و هر روز نرمش و پیاده روی کنید.
سلام مامانای گل
با اجازه صاحب خونه !
از وبلاگ دیدن کنید!!
پشیمون نخواهید شد!
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=23223
http://namadbashi.blogfa.com/

فروش پارچه های نمدی .انواع کارهای نمدی . ریسه اسم . گیفت نوزاد . حلقه های پشت در . تزیینات سیسمونی و .....
سلام عزیزم
من بیست آبان دکتر واسم تاریخ زایمان زده یعنی دیگه چیزی نمونده به امید خدا . چیزی که من تو این مدت تجربه کردم اینه که به خواسته ی بدنم و ذهنم احترام بذارم و باهاش نجنگم من اوایل بارداریم به شدت خواب آلود بودم یعنی جوری که ناهارفردا رو از شب آماده می کردم و می خوابیدم بعدا فردا ظهر شوهرم ساعت 2و 3 که از سر کار بر می گشت می اومد منو بیدار می کرد خب اوایلش خیلی سخت بود که یه دفعه این جور روال زندگیم ریخت به هم ولی من نخواستم باهاش بجنگم یعنی حتی اگه هم می خواستم نمی شدکه صبح ساعت 8 پاشم به کارام برسم اون دوران پرخوابی گذشت والان دقیقا در انتهای راه من به بی خوابی رسیدم یعنی اوایل شب که می شد شوهرم نهایت دوازده یک می خواست بخوابه من ماتم می گرفتم که الان چطوری این مسیر طولانی شب رو تنها بیدار باشم خیلی را هها رو رفتم شیر گرم کم کردن خواب روز تاریک کردن اتاق رفتن به بستر اما بی فایده بود الان دو ماهی می شه که شب زنده دار تنهای خونه ام حوصله رفتن به تخت و شنیدن تیک تاک ساعت و کندپیش رفتن زمان رو ندارم کتاب می خونم میوه می خورم فیلم می بینم خونه رو مرتب می کنم ناهار درست می کنم تا ادان بعد نماز می خونم شوهرم رو بیدار می کنم من واون و نی نی صبحونه می خوریم حرف می زنیم می گیم می خندیم شوهرم می ره سر کار و من نا خودآگاه ساعت 8 و 8 ونیم غش می کنم تا دوازده یک که بیدار می شم خیلی واسم سخته ولی اگه بخوام همش تو فکرش باشم تازه استرس می گیرم مضطرب می شم سعی کن شرایطت رو بپذیری و آروم باشی به خداتوکل کن این جوری زودتر به آرامش میرسی عزیزم .
2804
خوشبحالت شکوفه جان تازه از ماه هشت اینطوری شدی من که از اول بارداری بیخوابم حتی روزها هم خواب ندارم تا االن که ماه شش هستم خیلی نگرانم که روی نی نی هام تاثیر بد نداشته باشه اخه وقتی بیدارم انگار نی نی هام هم بیدارن و وقتی میخوابم اونها هم میخوابن ، نمیدونم چکارکنم
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
سلام عزیزم منم مثل تو بودم اما الان خدارو شکر بهتر شدم شبا که خوابم نمیبرد آیت والکرسی میخوندم خواب میرفتم واقعا معجزه میکنه شبی سه بار بخون حتما نتیجه میگیری.
دختر نازنینم 19اسفندشد تمام زندگی من.
خدایا هزار بار شکر برای نعمت بزرگت
مرسی عزیزم باور کن میخونممم، اینقد هم به صداها حساسم این همسایه ها تا سروصدا میکنن بیدارمیشمم ؛ نمیدونم چیکارکنم ، تا زمانی که بیدارم بچه هام هم تکون میخورن، انگار بیچاره ها کلافا میشن
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
2805
2801