2777
2789
عنوان

کمکککککککککک من با بی خوابی در بارداری چه کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 101961 بازدید | 132 پست
همه چیز در مورد عادت ماهانه؛ درد مشترک زنان اسم های متفاوتی داره . اما درد مشترک همه خانم‌ها است . بانوان در سنین باروری به طور طبیعی، هر 28 روز (این عدد می تواند ۷ روز بیشتر یا کمتر از این هم باشد)، ۲ تا ۷ روز دچار خونریزی می‌شوند (در این مقاله دورۀ ۲۸ روزه را در دورۀ قاعدگی و روزهای خونریزی را زمان عادت ماهانه می‌نامیم). در هر عادت ماهانۀ طبیعی روزانه حدود 20 تا 40 میلی‌لیتر خون و ترشحات خارج می‌شود. معمولا شدت خونریزی دو روز است. چرا خونریزی؟ در تخمدان میلیون‌ها تخمک وجود دارد که هر تخمک به همراه سلو ل‌های اطرافش، مجموعه‌ای به نام فولیکول را شکل می‌دهد. این فولیکول‌ها تحت اثر ترشحات قسمتی از مغز به نام هیپوفیز قرار دارند. یک دورۀ قاعدگی طبیعی را، براساس وضعیت جدار داخلی رحم، می توان به سه مرحله تقسیم نمود: 1- مرحله رشد 2- مرحله ترشحی 3- مرحلۀ تخریب در مرحلۀ رشد که زمانی بین اتمام خونریزی و تخمک‌گذاری است، فولیکول های تخمدان تحت تاثیر. . . ادامه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عزیزم از هفته 28 شبا خواب ندارم به خاطره تنگی نفس دکتر بهم الپرازولام داده و نورتیلیپتیلین گفت چون دو ماه اخری و بچه دیگه شکل گرفته اشکال نداره. من شبا از بیخوابی و استرس گریه میکردم...ولی ماه 3 4 زوده اضطرابش بی مورده تا اواخره ماهه 7 مشکله خاصی برات پیش نمیاد نگران نباش سختیش 2 ماه اخره
2803
سلام منم از هفته آخر ماه هشت بی خواب شدم شبها تا صبح بیدارم و اضطراب شدید میگیرم همین که خوابم نمیبرهاسترس و اضطرابی سراغم میاد که نگو آروم و قرار ندارم میخوام دیوونه بشم دکتر اعصاب و روان بهم قرص هالوپریدول داده که شبی نصف بخورم شبا بهترم یعنی یه دو سه ساعتی میخابم ولی خوب نشدم
2804
سلام من الان هفته ٥ بارداریم ، مشکل شدید خوابیدن ١١ روزه که دارم ، اومدم نظراتتون رو خوندم ، خیلی اروم شدم ، به نظر منم استرسی که از نخوابیدن سراغ ادم میاد قطعا بدتر از اینه که نخوابی
2805
من تا یه هفته پیش که رسما هوا روشن میشد خوابم میبرد ، صبحشم بیشتر از ١٠ نمیتووستم بخوابم ، چند روز که گذشت مشکل شد ٢ تا ، باین بدبختی خوابم میبرد یه میپریدم و بعدش تپش قلب میگرفتم و باز بسختی خوابم برد ، با دکتر زنانم مشورت کردم گفت هیچ کاریش نمیشه کرد ، همینطوری این مشکل ادامه داشت تا ٢ روز پیش که با کلی تحقیق دمنوش بابونه وو امتحان کردم ، جالب بود تونستم بخوابم ولی باز اون از خواب پریدن سر جاش بود ، امروز که بیدار شدم اومدم سرچ کردم و دیدم خیلی ها مثل منن ، خیلی اروم شدم ، تصمیم گرفتم باهاش نجنگم و بپزیرمش و بزور سعی نکنم بخوابم ، دیگه شرایطیه که پیش اومده ، از نظرات فهمیدم بیخوالی مشکلی رو جنین نداره ، اضطراب و استرسه که بده
2801