2777
2789
عنوان

تردمیل

428 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .عصر بخیر.من چند ساله تردمیل دارم ولی متاسفانه تا حالا تنها کار مفیدی که باهاش کردم استفاده به عنوان رخت اویز بود😁😁چند وقته خیلی چاق شدم میخوام ازش استفاده کنم ولی نمیدونم چه طور استفاده کنم که مفید باشه!؟؟با چه سرعتی و چه مدتی ؟؟

مرسی 

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

لطفا اگه کسی میتونه یادم بده.ممنون

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

سلام عزیزم اول باید با سرعت کم شروع کنی بعد که عادت کردی سرعتشو بیشتر کنی

از روزی ۱۰ دقیقه شروع کن بعد به ۲۰ برسون

من مربی باهام چربی سوزی با تردمیل کارمیکرد

۱ دقیقه میگفت سرعت کم بعد ۲ دقیقه سرعت بیشتر مثلا ۲۰ دقیقه

اینجوری برو ولی شما اول عادت کن بعد انجام بده

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا عرق میکردما با این برنامه

البته به شرایط فرد هم متفاوته مثلا پادرد زانو درد و کمردرد نباید اینجوری باشه. من مشکلی نداشتم راحت میرفتم.

سلام عزیزم اول باید با سرعت کم شروع کنی بعد که عادت کردی سرعتشو بیشتر کنی از روزی ۱۰ دقیقه شروع کن ...

خیلی ممنون ازت.

پس با چه سرعتی خوبه شروع کنم؟؟۴ خوبه؟؟یه دقیقه با ۴ برم بعد مثلا ببرم بالا به ۸؟؟دو دقیقه هم با ۸ بدوام؟؟

عزیزم روزای اول آرومتر برو بعد که عادت کردی بیشتر کن مثلا با ۴ یا ۵ یک دقیقه را برو بعد سرعتو ببر بالا تا۶ 

دیگه عادت کنی خودت دیگه دستت میاد 

من خودم با ۶ تند راه میرفتم و با ۸ میدویدم 

البته بازم میگم شما به سیستم بدنت نگاه کن. 

عزیزم روزای اول آرومتر برو بعد که عادت کردی بیشتر کن مثلا با ۴ یا ۵ یک دقیقه را برو بعد سرعتو ببر با ...

وقعا ممنونم مرسی

سلام عزیزم اول باید با سرعت کم شروع کنی بعد که عادت کردی سرعتشو بیشتر کنی از روزی ۱۰ دقیقه شروع کن ...

عزیزم تردمیل من یهو وسط دویدن چند ثانیه ترمز میکنه دوباره شروع به حرکت میکنه

شما تردمیل دارید چنین مشکلی براتون پیش اومده؟راه حلشو میدونید

خدایا عاقبت همونو به‌خیر کن
تردمیل خانگی خیلی وسیله خوبیه برای لاغری منم استفاده میکنم اولش یه ذره گرم کن بعد سعی کن 3-4 دقیقه ...

عزیزم تردمیل من یهو وسط دویدن چند ثانیه ترمز میکنه دوباره شروع به حرکت میکنه

شما تردمیل دارید چنین مشکلی براتون پیش اومده؟راه حلشو میدونید

عزیزم تردمیل من یهو وسط دویدن چند ثانیه ترمز میکنه دوباره شروع به حرکت میکنه شما تردمیل دارید چنین ...

عزیزم باید روغنکاری کنی تردمیلتو ، وقتی خریدی روعن داسته اونو استفاده کن ، اول یکم روغن بریز زیر تسمه بعد روشنش کن اروم بچرخه چند بار روغن بزن خوب میشه ، والا منم قبلا داشتم اینجوری میشد برادرم روغنکاری میکرد برام.

عزیزم تردمیل من یهو وسط دویدن چند ثانیه ترمز میکنه دوباره شروع به حرکت میکنه شما تردمیل دارید چنین ...

البته حتما هم با ی تعمیر کاره وسایل ورزشی مشورت کن شاید احتیاج ب سرویس داشته باشه .

عزیزم باید روغنکاری کنی تردمیلتو ، وقتی خریدی روعن داسته اونو استفاده کن ، اول یکم روغن بریز زیر تسم ...

من دسته دوم خریدم روغن نداشت

امروز روغن سیلیکون خریدم زدم زیر تسمه ولی باز یهو قفل شد

من قبلا باهاش خوب لاغر کردم یه مدت خراب شده ول کردم دوباره داره برمیگرده

احتمالا باید تعمیرکار بیارم

ممنون که جواب دادید❤

من دسته دوم خریدم روغن نداشت امروز روغن سیلیکون خریدم زدم زیر تسمه ولی باز یهو قفل شد من قبلا باها ...

خواهش میکنم😊😊😊😊

2810