2777
2789
سلام به همگی من کارم طراحی عکس و مونتاژ فیلم هست که خودم انجام میدم و چون توی آتلیه هستم و با لابراتوارها مستقیم همکاری داریم میتونم با قیمت خیلی کمتر از لابراتوارهایی که خودتون مستقیم میرین پیششون براتون عکساتون رو چاپ کنم در هر اندازه ای که بخواین و یا حتی آلبوم دیجیتال طراحی کنم و چاپ کنم و یا اینکه فیلم هایی که از کوچولوهاتون دارین و با موبایلهاتون میگیرین رو برای شما مونتاژ کنم تا یه خاطره همیشگی از عکس و فیلم کوچولوهاتون داشته باشید اگر هر کاری در مورد عکس و فیلم داشتید میتونید به من ایمیل بزنید چون من اینجا کمتر میام ولی ایمیلم رو هر روز چک میکنم . اگه خواستید توی ایمیل شماره تماس بزارید تا با شما تماس بگیرم Fereshte.fo@gmail.com
خدا حواسش به همه ما هست. شک نکنید. خدا خیلی بزرگه
هزینه چاپ عکس 13.18 800 تومان هست من چون کارم اینه و با لابراتوارها با قیمت همکاری کار میکنیم قیمت چاپ پایینه و تهران هستم سمت هفت تیر و هزینه طراحی عکس و رتوش هم 1000 تومانه یعنی جمعا میشه 1800 تومان هزینه مونتاژ هم بستگی به زمان فیلم و نوع فیلم داره چون مثلا خب یه فیلم عروسی خیلی بیشتر وقت و کار می بره تا یه فیلم تولد یا یادگاری توی خونه اگر هر سئوال دیگه ای دارید در خدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرنیان جان چند وقت پیش دوستم تولد خواهر زاده اش بود که 3 سالش میشد یه سری فیلم هر از گاهی ازش گرفته بود و یه سری فیلم هم از بچگی ازش داشت اینا رو کنار هم مونتاژ کردیم و چند تا کلیپ زدیم و چند تا عکس هم چاپ کردیم دادیم به مهمونا توی جشن تولد ترکوند همه حال کردن از این کار ها هم میشه انجام داد عزیزم
راستش من میخوام دیگه توی خونه واسه خودم کار کنم و دیگه نرم سر کار چون به امید خدا میخوام نی نی دار بشم واسه همین میخوام مشتری های خوبی داشته باشم که بتونم راضی نگهشون دارم و البته هم از لحاظ کاری هم قیمت من قیمت رو به طور کلیپی میگم به طور متوسط هر کلیپ حدود 3 الی 5 دقیقه میشه و برای هر کلیپ 10 هزار تومان می شه البته اگه تعداد کلیپ ها بیشتر باشه میتونم پایینتر بیام عزیزم
حتما اگه میشه لطفا شماره تلفنتون رو برای من ایمیل کنید که من باهاتون تماس بگیرم و هماهنگ کنم fereshte.fo@gmail.com خوشحال میشم اگر بتونم کاری انجام بدم
پرینت رنگی روی برگه آ3 چند؟ روی آ4 چند ؟ روی کاغذ ضخیم تر فرقی نمی کنه جنسش چی باشه کوتد یا مقوا یا هرچیز دیگه ای که مناسبتر در بیاد ددد ولی ضخیم تر از کاغذ باشه روی آ3 چند ؟؟ روی آ4 چند ؟ تعداد بالا قیمت بده عزیزم مرسی
2810