2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم حالت بهتره گلم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نازی جانم………… بلاخره روزی میاد که اروم میشی هرچند که داغش روی دلت میمونه اما بلاخره اروم میشی ماها خیلی از حکمتهای خدارو نمیدونیم نمیدونیم که اگه بچه هامون میموندن ممکن بود چه زجری بکشن نمیدونیم
و نمیتونیم باور کنیم که خدا عاشقانه در اغوششون گرفته و باور نمیکنیم که اون مهربونترینه
این شعرو برای دخترم روی… نوشتم

رفت تا دامنش از گرد زمین پاک بماند
آسمانیتر از آن بود که در خاک بماند

مطمئن باش که خوشبخت و خوشحاله مطمئن و بدون خدا اجر این صبوریت رو میده… امیدوارم ارامش زودتر بهت برگرده و حسرتهات جاش رو به لذت بردن از رابطه خدا و دخترت بده
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
خب خدا را شکر عزیزم سعی کن فعالیت را بیشتر کنی تا کمتر فکر کنی عزیزم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نازی جون خدا صبرت بده واقعا سخته درد بی درمون دیدن داغ..... دوست ندارم حتی بگم خدا همتون صبر بده و بقیه فرشته کوچولوها رو هم به مادر پدرشون ببخشه و خودش حافظ همشون باشه.امین.

نازی جون از دکتر که متوجه نشده بود شکایت نکردی؟کاش میکردی تا مادر دیگه فرشته اش و پیش این بی وجدان نبره تا مادر دیگه ای داغدار نشه.من خیلی حساس و ترسوام الان اینقدر ترسیدم نمیدونم دیگه بچه مو پیش کدوم دکتر ببرم که واقعا چیزی سرش بشه.بازم خدا صبرت بده.

خدایا دارم التماست میکنم ازت خواهش میکنم تمنا میکنم از ته قلبم از اعماق وجودم از ذره ذره سلولهای وجودم ازت تقاضا میکنم از هیچ پدر مادری عزیزش و نگیری اگه ما هر کاری میکنیم اینجوری ازمایشمون نکن خدایاااااااااااااااااااا ازت خواهش میکنم خودت نگهدار تمام بچه ها باش.خدایا به بزرگی و جلال و جبروتت قسمت میدم که بچه هامون و خودت ازشون مراقبت کن خدایا خیلی دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت داریم .
وااااااااااای نازی جون خدا صبرت بده عزیزم خواست خواسته خداست عزیزم به خدا توکل کن عزیزم الان باردارم به خدا تاپیکت رو خوندم بچم یه طرف شکمم رفت و درد گرفت من رو واست از خدا صبر میخوام خذااااااااااااااااااااااااااااایا با ما مامانها ان کار رو نکن به خدا گناه داریم
خیلی دلم گرفت عزیزم
خدا صبرت بده
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
CafeMom Tickers
عزیزم خدا بهت صبر بده منم دختر 4 ماهم رو از دست دادم تو بغل خودم ذره ذره جون داد داغ دلت رو می فهمم . منتظر دلداری از کسی نباش چون دلداری دیگرون مشکلی رو و بار غمی رو از دلت بر نمیداره تنها چیزی که بهت انرژی می ده و تو رو قوی میکنه یاد خدا هست و اینکه تسلیم خواستش باشی. الان که دارم برات این متن رو می نویسم یک سال و نیم هست که دخترم رو از دست دادم نه هنوز بغظم خاموش شده نه اشک چشمم خشک ولی به لطف خدا باردارم و منتظر رحمتش که فرزندی سالم و صالح بهم عطا کنه. بعضی دردها رو نمیشه فراموش کرد ولی کم کم یاد میگیری چطور باهاش کنار بیای. برات از خدا آرزوی صبر و بردباری میکنم. ایشالا بزودی چراغ دلت با یک نی نی سالم و صالح روشن بشه.
عزیزم خدابهت صبربده اون فرشته بوده گلم خیلی زود دوباره یه نی نینی خوشگل میادتواغوشت جاشوبرات پرمیکنه قرآن بخون بامعنیش خیلی ارومت میکنه کارخدابیحکمت نیست.
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
مامانم قبل من یه دخترآورده 10روزش بوده مرده نافش کوتاه بوده اسم اونورومن گذاشتن مامانم میگه انگارتو اونی که دوباره اومدی . خیلی خوشگل بوده چشمای آبی باموی مشکی پرواقعافرشته بوده
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
ایشالا خدا 6 مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاه دیگه یه نی نی دخمل بهت بده و جای خالی هلیا کوچولو برات پر بشه

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
halet chetoreh