2777
2789
هزارتا تبریک
زندگی داره روی خوششو بهت نشون میده
مبارکتون باشه

شوهرتم خوشحاله؟
اینها همه اسمش زندگی است...دلتنگی ها....دلخوشی ها.....ثانیه ها....دقیقه ها....حتی اگر تعدادشان به دوبرابر رقمی که برایت نوشتم برسد!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا شکرت از اول این تاپیکو خوندم دیگه داشتم دق میکردم که یه خبر خوب دیدم بالاخره خدایا شکرتتتتتتتتتتت

نازی جون بهت تبریک میگم خانومی

ایشالا بقیه مادرای داغدارم دوباره نینی دار بشن و غم نینی از دست رفتشون فراموش که نمیشه! ولی کمرنگتر بشه واسشون
پسرم، همه زندگی من!
نازی جون منم دخترمو از دست دادم بعد از نه ماه انتظار الان بیست روز میگذره از زایمانم خیلی داغونم هر روز دردش بیشتر میشه خوشحالم واست اینکه دوباره یه فرشته ناز تو وجودت داری انشالا خدا واست نگهش داره یه سوال زایمانت طبیعی بود؟ چقد گذشت که حامله شدی واسم دعا کن زود خدا بهم بده
عزیزم قسمت بوده حکمتی تو کار خدا هست

اینو بذار به حساب ضعیفی بچه این بیماری رو رد میکرد شاید یه بیماری دیگه اونو از پا در میاورد و تو اون موفع بیشتر ار الان بهش وابسته شده بودی و گرنه در قدیم بچه ها از بیماریهای سحت مانند سرخک و ..... جون سالم در میبردن
خدایا همه ما رو عاقبت به خیر بگردان ....برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین ....ممنون میشم
سلام نازی جووووووووووووووووووونم بخدا همیشه بفکرتم و واست دعا میکنم چقدر خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم و خبر خوش بارداریت رو خوندم
ایشالا خدا همراه جفتتون باشه و روزهای قشنگی رو با کوچولوت تجربه کنی عزیزم
رنگین کمان پاداش کسی است که تا آخرین قطره زیر باران میماند....