2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازی جون برات از خدا فقط طلب صبر میکنم

نازلییییییییییییی مامان اناااااااااااااار
هنوز که هنوزه من با شنیدن اسم انار اشک میریزم
تو تنها نیستی عزیزمممممممممم
برای دل عاشق و مادرانت دعا میکنم
نازی جون مسافرت برو زیاد خونه نمون تورو خدا به خودت سختی نده میدونم دیگه بدترازاین برات هیچی نیست جیگرم کبابشد وبلاگتو دیدم خواب از سرم پرید ولی چاره چیه عزیز دلم توکل کن به پروردگار بزرگ
منم دختر گلم مریضه دارم میمیرم براش دعاکنید الکی الکی مریض شد
نازی و نازلی عزیزم
نمیدونم چه حکمتیه که خدا این فرشته ها رو نشون مامانشون میده و بعد یه مدتی اونا رو پس میگیره.
یقین بدونید که خدا خییییییلی دوستون داره و نظر خاصی به شما مادرای داغدیده داره
از رحمتش ناامید نشید و به خودش توکل کنید.
یه بغضی توی گلومه که داره خفم میکنه.به قول دوستی وقتی مادر میشی انگار مادر همه بچه های دنیایی...
نازی جون خدا صبرت بده خانم نمیدونم چی بگم فقط گریه کردم خدا از این دکترای بیسواد نگذره برای منم همچین مشکلی پیش اومد اما خوب خدارو شکر بخیر گذشت دختر من یکسال و نیمش بود اول یکم علایم سرماخوردگی داشت بعد دیگه فقط سرفش موند هر دکتریم میبردم میگفتن طوریش نیست یکشب دیدم تو خواب خس خس میکنه بعد همش از خواب پا میشد انگار نمیتونست نفس بکشه همون موقع بردمش اورزانس بیمارستان بازم دکتر گفت طوریش نیست من ولی به دلم بود که یکجوریه دلم همش شور میزد خلاصه پامو کردم تو یک کفش که باید از ریش عکس بگیرید با دکتر و شوهرمم اونجا دعوام شد همش میگفتن طوریش نیست تو زیادی وسواسی اخر سر با اصرارای من از ریش عکس گرفتن باور نمیکنید 80 درصد ریه بچه پر از چرک بود دو ماه انتیبیوتیکای قوی میخورد تا خوب شد خلاصه که این دکترا دور از جون یکسری اکثرا بیسوادنو با جون مردم بازی میکنن خدا ازشون نگذره
شعاع مهربانیت را روز بروز زیادتر کن..آنقدر که روزی بتوانی همه را در آن جای دهی...انوقت تا خدا فاصله ای نیست
همیشه از خدا می خوام پای ادم به دو جا باز نشه یکی بیمارستان یکی دادگاه و امثال اون چون باید چیزهایی رو بببینی و بشنوی و دم نزنی که تا قبلش فقط تو رمانو خوندی
دختر منم یه ده روزی تب داشت بدون علت و عفونت
همه می گفتن چیزیش نیست و چه بر من گذشت با سرم زدنهای نا فرجام تجویز قویترین آنتی بیوتکهای موجود (بعنوان راحترین راه حل که الحمد... هیچکدوم را انجام ندادم)و التماسهای بچم و بماند که کمتر از هفته 5 کیلو وزن کم کردم تا اینکه یکی از همکارام با دیدن حال نزار و پریشانی من یه دکترتقریبا مسنی معرفی میکنه "عفونتی در کار نیست " اولین جمله ای بود که این دکتر مسن به من گفت و برخلاف بقیه همکاراش بدون کوچکترین اصراری به آنتی بیوتیک و پنی سیلین و ... (اونم برای بچه ای که هنوز 11 کیلو هم وزن نداشت) تنها یه احتمال رو داد: عفونت ریه یه مورد مخفی که بدون تظاهرات بالینی می تونه پیش بره و باعث مشکلات بعدی بشه برای اولین بار از دخترم عکس رادیو لوژی گرفتم که خدارو شکر چیزی هم نبود و
فقط با صبر و صبر و صبر دورش تموم شد اما بابت اشعه خیلی ناراحت بودم و به نظرم زیاده روی دکتر بود اما حالا می فهم که باید بگم
"درد و بلای امثال این پزشک به تن بیطارهایی که اسم دکتر یدک میکشن"
موافقم بانو
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نازی جون من هم این حدیث را شنیدم من هم دوقلوهام که دختر بودن را از دست دادم و قبل از اونا هم یک بچه 7 یا 8 هفته ای را که جنیستش را نمیدونستم همین ارامش به هم میداد که 3 تا بچه در ان دنیا منتظر من هستن .......

ببین نازی من زیاد ادم مذهبی نیستم بذار راحتت کنم من تو قید حجاب و چادر نیستم اما جلف هم نیستم اما به نیروی ماورا خیلی اعتقاد دارم یعنی به همون خدا من حتی قیل از اینکه از دست بدمشون خواب مردن ان ها را دیدم جلو جلو جالبه همسرم هم دیده بود شبیه خواب منو

عزیزم سعی کن قوی باشی زیاد تنها نمون با خدا درد دل کن نذار بمونه تو خودت بریز بیرون و بیشتر تو جمع باش
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ای خدا! :( خدا بهت صبر بده .... خیلی وحشتناکه :((((((((
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔