2777
2789
عنوان

علائم خوب شدن بخیه زایمان طبیعی

89496 بازدید | 19 پست

سلام خانما من ده روزپیش زایمان طبیعی داشتم و بخیه های زیادیم خوردم درد شدیدم دارم تو این ده روز اصلا از درد بخیه ام کم نشده میخواستم بدونم شما چ مدت درد داشتین و بخیه هاتون با چه علائمی خوب شدن من دو روزه ترشحات زرد رنگ دارم با خارش بخیه های داخلی میخواستم بدونم از علایم عفونته یا خوب شدن?

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

وا

من سز بودم درد بهیه روز۳ تموم شذ

حتما مشکلی هست

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهوعفونت نیست

لز کجا تشخیص دادی عفونت نیس

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

اخ من بجز برشی که دادن خودمم جر خوردم دکتر گف دردش بخاطر همینه بافت بدنم افتضاح نرمه اوایل بستریم کردن ولی خب الان ده روز گذشته هنوزم درد دارم الان با ترشحات زرد رنگی ک دارم میترسم عفونت باشه

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
ینی میگی خوب میشه?

اره عزیزم منم دو ماه پیش زایمان طبیعی داشتم مثل تو بودم فک کردم عفونته رفتم دکتر گفتن نه اینا طییعیه خارش و درد. اگه عفونت داشت باد میکرد و بخیه هات سیاه میشد. باز خواستی برای اطمینان برو دکتر

دخترکــم! زیباترین هدیه خداـ ممنون که به من حس زیبای مادر بودن بخشیدی
اره عزیزم منم دو ماه پیش زایمان طبیعی داشتم مثل تو بودم فک کردم عفونته رفتم دکتر گفتن نه اینا طییعیه ...

بخیه هات روز چندم افتادن?الان کاملا خوبی?

منم الان بیست روزه زایمان کردم درد زیاد داشتم تا ده روز اصلا نمیتونستم بشینم بخیه هامم زیاد بود 

روز پانزدهم کامل بخیه ها تموم شد اما تا هنوز جاش قرمزه و میسوزه 

ترشحات چرکی هم دارم ولی نمیدونم عفونته یا از ترشحات رحمه که داره جمع میشه 

خدایا به امید تو