2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
وای خیلی خوشگلن....عاشق کالجش شدم.....والبته تی شرتهاش....وهمش
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

Online گلسا

1392/11/20 11:53 ق.ظ

وای خیلی خوشگلن....عاشق کالجش شدم.....والبته تی شرتهاش....وهمش

بشادی استفاده کنی
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه افسانه جون . بسلامتی .
صادرات و فروش مستقیم حوله ترک برند لادیک از کارخانه در شهر دنیزلی ترکیه کانال فروش ت ل گ ر ا م حوله لادیک در ایران ladiktowel برای اطلاعات بیشتر و نحوه سفارش با ایمیل در تماس باشید niki.gh@gmail.com
لیلا من از اون گنها خریدم دونه ای ده تومن
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
لیلا جون مبارکه

مرسی دوستان
سمیرا نه من دبی نرفتم همسرم رفته بود.اینا سفارشا بود یه سری هم سوغاتی

فهیمه باید بمونه وقتی که یونا خونه نباشه و من باشم به نظرت کی میشه؟؟
دقیقا مثل دمب به من اویزونه.تا اتاق میرم پشتم میام.
خانواده ی خوشبخت چیزی جز بهشت زودرس نیست.
اوکی پس میزارم سال دیگه تم توپ میگیرم افسون
نه شد فارغ التخصیلیش خخخخخخخخخ

دستت درد نکنه

لیلا مانتو ودامنت شیکه

خریدای تولدت توی حلقممممممممممممممممم
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
25 تومن
pic 98

شال مشکی 20 تومن...شال رنگی 25 تومن
pic 98
اینم خنزل پنزلهای داریوش ...دیده من عکس میگیرم اومده کشوکمدشو ریخته بیرون ....بهشون میگه به من نیگاه کنید میخوام عکس بگیرم...مامان چرا به من نگاه نمیکنند....خخخخ

pic 98
2810