2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
کم وبیش لبنیات رو زیاد کردم تو خوردن....البته رو جدول چینی هم زوووم کردم....
دخترهههههههههههههههههههههههههه....ایش

نسترن یعنی برای سومی بیا باهم بریم تورژیم باور کن این دفعه میگیره بعد عید یکسال و نیم هم با باور تفاوت سنی دارن خیلی هم خوبه
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشم پسرش متولد شهریور 89 هست !

باردار شد برای دومی گفت دختره مطمئنم وقتی سقط شد گفت ناشکری کردم

حالا دوباره بارداره سفت و سخت میگه بچم یه دختر نازه !

همش 8 هفته است !

بهش میگم دعا کن سالم باشه میگه سالمه دختر هم هست

من که الان به خاطر سفیدی یه تیکه از موهای سلما و کبودی پاش همش میگم خدایا من که ناشکر نبودم !

البته خیلی برام مهم نیست ها ولی بعضی وقتها بهش فکر میکنم !

همه تون دعا کنید خدا بهتون بچه سالم بده !
اره عاطی....تو نطر قبلی گفتم سالم و بموقع باشه ....این حرفها بیشتر یه شوخیه چووون تو معجزه بدنیا اوومدن بچه ما فقط نظاره گریم وهیچ دخل و تصرفی نداریم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
خیلی بامزه است مانتوت..مخصوصا پاپیونش
2810