2777
2789
عنوان

خنزل پزنل های خریداری شده مامانهای مهربون اسفند 89 فروردین 90

| مشاهده متن کامل بحث + 245358 بازدید | 3225 پست
سلام منم چند تا خرید کردم میخوام بزارم اما چون بچه ای ندارم تا به حال نظری نزاشتم اینجا...

این رو قبلا میخردم 6 تومن شده 9 و 800

آپلود عکس

و این بلیز و شلوار رو هم خریدم 30 هزار تومن

آپلود عکس

از این بادی خوشم امد و خریدم واسه بچه نداشته ام...پنج هزار تومن(خیلی خیلی مفت خریدم جنسشم عالی هست اما چون تک سایز بودن و سری نبود قیمتش خیلی پایین بود)

آپلود عکس

حالا اجازه هست منم زین پس خرید هامو بزارم اینجا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مبارکه....اره سپید جان چرا نه...من از طرف مدیر تاپیک میگم خوش اومدی.......
راستی سمیرا واسه کیان سرهمی خریده بودی؟؟؟من سرهمی میخوام البته بدون جوراب سایتی سراغ داری؟؟؟
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
من با افسون موافقم..هرچند که کم اینجا مهمونی پیش میاد ولی اگه رفتیم حتما ستمو میذارم
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
سپید ناز خیلی خیلی خوش اومدیییییییییییییییییی
خریدات هم مبارک باشه
انشالله این بادی رو تن نی نی کنی و برامون عکس بزاری
در روزگاری که خنده مردم بخاطر شکست توست ، برخیز تا بگریند
خریداتون مباررررررررررررررررررررررررک دخترااااااااااااااااااا

نیم بوت واسه النا . هههههههههههه اگه گفتین چند ؟!؟؟!؟!

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

از نمای جلو

========= 7.500 تومن مارک QQ Baby

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
به به خریدای همه مبارک .........................اما من بقول فهیمه دچار گشادی محرز شدم ههههه حوصله ندارم عکس بگیرم !
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
لباس شب یلدای شازده کوچولو

نمی دونم چرا عکس هام خوب نشده.................قرمز و سبزش خوشرنگه
الان یکی دیگه بندازم شاید خوب شد
همه عکس هام بد شده................کاپشن زیری هم سرمه ایی و صورتیه و آبی کم رنگ!!